Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τρίποντα Αγάπης στο Αίγιο

tags :
Τρίποντα Αγάπης στο Αίγιο
Ένας φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την υποστήριξη των εταιριών Affidea και Xerox
Ένας αγώνας μπάσκετ γεμάτος αγάπη διοργανώθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αιγίου.
Θρυλικά αστέρια του μπάσκετ, μέλη της ένδοξης Εθνικής Ομάδας του 2005 και 2006, ήρθαν αντιμέτωποι με την τοπική ομάδα του Αστέρα Τέμενης BC, σε έναν αγώνα που σκοπό είχε την ενίσχυση του Σπιτιού που διαθέτει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Αίγιο.
Στηρίζοντας αυτήν την προσπάθεια αγάπης, συμμετείχαν οι γνωστοί καλαθοσφαιριστές Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, Νίκος Χατζηβρέττας, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κακιούζης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ενώ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ήταν ο κόουτς Παναγιώτης Γιαννάκης με τον Λευτέρη Κακιούση.
Η εθνική ομάδα μπάσκετ του 2005-2006 που χάρισε αξέχαστες στιγμές στους Έλληνες φιλάθλους, καταφέρνοντας να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης και δευτεραθλήτρια Κόσμου, απέδειξε για μια ακόμη φορά την ευαισθησία της, προσφέροντας θέαμα και τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να γνωριστούν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Παράλληλα, ένα πλούσιο πρόγραμμα με διαγωνισμούς, δώρα και βραβεύσεις έκανε την ατμόσφαιρα ακόμη πιο εορταστική.
Τον αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 φίλαθλοι, εκπρόσωποι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα παιδιά που μεγαλώνουν στο Σπίτι του Αιγίου, επίσημοι προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι των εταιριών Affidea και Xerox οι οποίες υποστήριξαν χορηγικά την προσπάθεια.
Το «παρών» στη διοργάνωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ψυχράμη, Μαρινόπουλος, Παπαγιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας κ. Στράτος Βαρδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Μπούνιας κ.α.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι  θεατές είχαν  τη δυνατότητα να βάλουν και εκείνοι το δικό τους «τρίποντο αγάπης», ενισχύοντας οικονομικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω των ειδικά διαμορφωμένων χώρων.
Στο ημίχρονο του αγώνα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Xerox Hellas κ. Βασίλης Ραμπάτ παρέδωσαν στον πρόεδρο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλο επιταγή ως μία ακόμη συνεισφορά στο αξιέπαινο έργο του οργανισμού.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Καρούτζος «Εάν θέλουμε έναν κόσμο διαφορετικό, έναν κόσμο όπως τον ονειρευόμαστε, πρέπει να διαφυλάξουμε ό,τι πιο πολύτιμο έχει η ανθρωπότητα, τα παιδιά μας.
Και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματώνει αυτόν τον σκοπό με τον καλύτερο τρόπο.
Σε αυτήν τους την προσπάθεια θα είμαστε πάντα πλάι τους».
Ο κ. Ραμπάτ πρόσθεσε: «Οι νίκες τόσο στον αθλητισμό, όσο και στη ζωή έρχονται μέσα από την ομαδική προσπάθεια.
Γι’ αυτό ήταν μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε και εμείς σε αυτή τη μεγάλη γιορτή,  που ανέδειξε τις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς».
Το All Stars Smiles διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και του Δήμου Αιγιαλείας, με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Affidea & Xerox.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης