Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών η κυβέρνηση μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών

Θεοχαρόπουλος: Να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών η κυβέρνηση μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών
Δεν σημαίνει ότι όποιος ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος
Την πάγια θέση του ότι μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών επανέλαβε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες τριβές στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής.
«Υπάρχουν ορισμένα προβλήματα σχετικά με τις υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝ.ΑΛ, τα οποία πρέπει να επιλυθούν δεδομένου ότι - όλα τα κόμματα μέσα - συμπεριλαμβανομένης και της ΔΗΜΑΡ διεκδικούν στο πλαίσιο της πολυσυλλεκτικότητας το αυτονόητο να είναι υποψήφια τα μέλη μας, εκεί όπου υπάρχουν δυνατότητες εκλογής» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι «ο χώρος της ανανεωτικής Αριστεράς δεν μπαίνει σε παζάρια και σε μικροδιευθετήσεις».
Ερωτηθείς για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ.Θεοχαρόπουλος είπε πως δεν έχει τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στο Κίνημα Αλλαγής.
«Στη ΔΗΜΑΡ έχουμε πει ότι μετά την ψήφιση της συμφωνίας η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει και στην προκήρυξη εκλογών, εφόσον δεν θα υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία.
Περιμένουμε να δούμε την συμφωνία στο τελικό στάδιο και δεν πρέπει να θεωρείται ότι όποιος καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών είναι σαν να στηρίζει τη ΝΔ και όποιος θα ψηφίσει τη συμφωνία είναι σαν να στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ,.
Αυτή είναι απαράδεκτη λογική στα εθνικά θέματα στα οποία χρειάζεται η μέγιστη υπευθυνότητα» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος στην πορεία της οικονομίας με αφορμή και την ψήφιση του προϋπολογισμού, υποστήριξε ότι «το δημόσιο χρέος θα πρέπει να ρυθμιστεί με άλλο τρόπο, το πρωτογενές πλεόνασμα πρέπει να είναι 2%, διότι δεν θα βγει ποτέ από την κρίση αυτή η χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης