Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Εικόνες ντροπής από 30-40 συνταξιούχους της Εθνικής τράπεζας για το ΛΕΠΕΤΕ

Εικόνες ντροπής από 30-40 συνταξιούχους της Εθνικής τράπεζας για το ΛΕΠΕΤΕ
Η πραγματικότητα είναι ότι το ΛΕΠΕΤΕ είναι ένας χρεοκοπημένος ασφαλιστικός φορέας ο οποίος ζημιώνει την Εθνική
Εικόνες ντροπής εκτυλίσσονται από 30 – 40 συνταξιούχους της Εθνικής τράπεζας σε ορισμένα υποκαταστήματα.
Συνολικά 30-40 συνταξιούχοι κλείνουν τις εισόδους των καταστημάτων, διαπληκτίζονται με τον κόσμο, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που πλήττει την τράπεζα στην οποία εργάστηκαν και πληρώθηκαν τόσα χρόνια.
Το βασικό θέμα είναι το ΛΕΠΕΤΕ το οποίο ξεκίνησε ως ειδικός λογαριασμός και εν συνεχεία επειδή έγινε επιδοτούμενο πρόγραμμα από την Εθνική εξελίχθηκε σε επικουρικό φορά – ταμείο.
Η πραγματικότητα είναι ότι το ΛΕΠΕΤΕ είναι ένας χρεοκοπημένος ασφαλιστικός φορέας ο οποίος ζημιώνει την Εθνική για να μπορούν ορισμένοι συνταξιούχοι να παίρνουν επικουρικές συντάξεις – προσέξτε όχι κύριες αλλά επικουρικές συντάξεις – των 800 και 1200 ευρώ.
Η καθολική πλειοψηφία των συνταξιούχων της Εθνικής είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι οι οποίοι πορεύθηκαν με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.
Μια κλίκα 120-140 συνταξιούχων είναι οι μόνιμοι υβριστές όσων τους παρουσιάζουν την πραγματικότητα, επιτίθενται χυδαία και οι άνθρωποι αυτοί ζητούν στήριξη.
Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η κλίκα των 120-140 μεμονωμένων συνταξιούχων – υβριστών μολύνουν την προσπάθεια να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, όπως επιθυμεί η διοίκηση της Εθνικής τράπεζας.
Αυτή η κλίκα των 120-140 μεμονωμένων συνταξιούχων προκαλούν με την στάση τους, ζητούν να καλοπληρώνονται, εμπαίζουν τους υπόλοιπους συνταξιούχους που δεν συμμερίζονται τα δόλια σχέδια τους.
Η ομάδα αυτή δεν έχει καμία υποστήριξη, η ΟΤΟΕ ούτε θέλει να τους βλέπει, ο σύλλογος εργαζομένων ούτε θέλει να τους βλέπει.
Αυτά τα συνδικαλιστικά όργανα σκέφτονται ορθά, θέλουν να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση ώστε να αρθεί το αδιέξοδο.
Η πραγματικότητα είναι ότι η Εθνική κάνει μεγάλη χάρη που προσφέρεται να καταβάλλει περισσότερα κεφάλαια από το 9% που της αναλογεί.
Η ομάδα αυτή των υβριστών, 120-140 συνταξιούχων έχουν μολύνει τον τίμιο αγώνα των συνταξιούχων, η καθολική πλειοψηφία θέλει να δοθεί ένα τέλος, να βρεθεί μια λύση.
Το κλείσιμο των καταστημάτων μόνο την οργή των πελατών της Εθνικής προκαλεί κατά των συνταξιούχων.
 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης