Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Κυβέρνηση και ΝΔ κοροϊδεύουν τους πολίτες - Ο λαός θα τους τιμωρήσει

tags :
Κουτσούμπας: Κυβέρνηση και ΝΔ κοροϊδεύουν τους πολίτες - Ο λαός θα τους τιμωρήσει
Η πρόταση του ΚΚΕ ειναι ρεαλιστική και αναγκαία γιατί ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες, ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας
Ως πρόκληση για τη νοημοσύνη των Ελλήνων χαρακτήρισε τη ζητήση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Όπως τόνισε «λέτε εσεις της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην κοινωνία που αγωνιούν να τα βγάλουν πέρα να μην έχει απαιτήσεις, του λέτε ότι θα μπορούσε να έχουν επιβληθεί και χειρότερα μέτρα».
Υπογράμμισε πως ο κόσμος ξέρει πότε τον κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα του και πότε ταζετε φύκια και μεταξωτές κορδέλες.
Για αυτό, όπως είπε, φέρνετε κλακαδόρους κύριε Τσίπρα.
Τόνισε πως ισχυρίζεστε ότι ανακτήσατε την εθνική μας κυριαρχία, αλλά η εποπτεία της ευρωπαϊκής ένωσης υπάρχει και θα υπάρχει και μάλιστα πιο ενισχυμένη
Το παράρτημα της συμφωνίας του Αυγούστου υποδεικνύει ότι άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Ανέφερε πως τα μέτρα που έχετε υπογράψει εκτείνονται πολύ μετά το 2019. Εχετε υπογραψει για θηριωδη πλεονασματα για τα επόμενα 5 χρόνια.
Υποστήριξε ότι κανείς δεν φωνάζει για την εποπτεία της ΕΕ, είναι ο βολικός αποδοπιαιος τράγος.
Ανέφερε πως πως έχετε φτάσει σε τέτοια επίπεδα θράσους που δε λέτε ότι το πλεόνασμα είναι 3,5% και πως γυρίζετε ένα 1 δισ. σε εξαθλιωμένες κοινωνικές ομάδες.
Η πρόταση του ΚΚΕ ειναι ρεαλιστική και αναγκαία γιατί ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες, ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης