Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Να ψηφίσουμε το ελληνικό casus belli - Να μην πατήσουν οι Τούρκοι ούτε σε μία βραχονησίδα του Αιγαίου

Μιχαλολιάκος: Να ψηφίσουμε το ελληνικό casus belli - Να μην πατήσουν οι Τούρκοι ούτε σε μία βραχονησίδα του Αιγαίου
«Η Μακεδονία ανήκει μόνο στους Έλληνες», τόνισε ο Ν. Μιχαλολιάκος
Τις θέσεις της Χρυσής Αυγής σε όλα τα θέματα και κυρίως τα οικονομικά ανέπτυξε ο επικεφαλής του κόμματος, Ν. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2019.
Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε εκτενώς και στα εθνικά θέματα, τονίζοντας ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και η ΝΔ στην ουσία δεν τα στηρίζουν, όπως δεν στηρίζουν και τους Έλληνες πολίτες.
Παράλληλα επανέλαβε την καταδίκη της Χρυσής Αυγής για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, προσθέτοντας, όμως, ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία δημοκρατία στα ΜΜΕ, από τη στιγμή που ο ίδιος ο σταθμός δεν μετέδωσε ούτε καν την ανακοίνωση στήριξης προς αυτόν από τη Χρυσή Αυγή.
Ο κ. Μιχαλολιάκος επιτέθηκε στην κυβέρνηση αλλά και στη Νέα Δημοκρατία για τα εθνικά θέματα, υποστηρίζοντας ότι ακόμη και η ΝΔ η οποία όψιμα θυμήθηκε τη  Μακεδονία, στην ουσία δεν έχει δεσμευθεί ότι θα καταργήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ακόμη και εάν αυτή ψηφιστεί από την τρέχουσα Βουλή.
Στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο τόσο τα ΜΜΕ αλλά και στελέχη ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αντιμετωπίζουν τη Χρυσή Αυγή, φροντίζοντας να προσθέσει ότι «δεν πρέπει να ξεχνάτε, όμως, ότι υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή».
Απευθυνόμενος στη ΝΔ τόνισε ότι κακώς χρησιμοποιεί τον όρο «λαϊκή Δεξιά», καθώς από τη μία πλευρά έχασε τον όρο «λαϊκή» ψηφίζοντας μνημόνια, ενώ από την άλλη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως «Δεξιά» με στελέχη όπως ο Π. Τατσόπουλος και ο Χ. Θεοχάρη.
«Μοναδική λαϊκή δεξιά είναι η Χρυσή Αυγή», κατέληξε ο κ. Μιχαλολιάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης