Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το λάθος του Τσίπρα που έβγαλε στη σέντρα τον Καμμένο

tags :
Το λάθος του Τσίπρα που έβγαλε στη σέντρα τον Καμμένο
Γκάφα Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου
Μπερδεμένος εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψήφιση του προϋπολογισμού, με αποτέλεσμα να βγάλει στη σέντρα τον συγκυβερνήτη του Πάνο Καμμένο για το παρελθόν του, αποκαλώντας τον ακραίο.
Όταν τοποθέτηθηκε για την τοποθέτηση βόμβας στον ΣΚΑΙ είπε απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία είπε ότι «έρχεστε όμως εδω και κατηγορείτε εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ ως υπευθυνους της επίθεσης επειδή στοχοποιήσαμε λέτε μέσα και δημοσιογράφους. Ερχεστε εδω να λέτε πως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ηθικός αυτουργός».
Είχαμε να ακουσουμε τετοια από τότε που κάποιοι ακραίοι από την παράταξή σας κατηγορουσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη» είπε με οξύ ύφος ο Αλέξης Τσίπρας, ξεχνώντας όμως κάτι.
Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr, τον παραπάνω συλλογισμό είχε κάνει ο συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος στο βιβλίο του με τον τίτλο: «Τρομοκρατία. Θεωρία και πράξη» (Αθήνα 1992, Ελληνική Ευρωεκδοτική), χωρίς να αναφέρει σαφώς τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ (ένα θέμα για το οποίο ο Πάνος Καμμένος έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη) αλλά τον «φωτογράφιζε».
Στο εν λόγω πόνημα ο νυν υπουργός Άμυνας υποστήριζε μέσω πληροφοριών ότι η τρομοκρατική οργάνωση είχε σχέση με το ΠΑΣΟΚ και στελέχη του σημερινού αλλά και του παλιού ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόµενος µάλιστα ονοµαστικώς σε πρόσωπα, τα οποία είναι είτε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Νίκος Μανιός και η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, είτε κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόµµατος, όπως ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, η Λίνα Αλεξίου (πρώην σύζυγος του κ. Κωνσταντόπουλου), η «Μαργαρίτα Γιαρουλή» (το ορθό είναι «Γιαραλή» και είναι σύζυγος του Ν. Μανιού), ο Περικλής Κοροβέσης (πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) και ο Φώτης Κουβέλης (υπουργός Ναυτιλίας).
Ο Παύλος Χρηστίδης σε δήλωσή του σχετικά με όσα είπε ο κ. Τσίπρας για τον Ανδρέα Παπανδρέου, είπε:   «Το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ. Τσίπρας στο δικό του θηκάρι και λέγεται Πάνος Καμμένος».
Σε ανάρτησή του στο twitter o Αδωνης Γεωργιάδης ανέφερε: «Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν...» εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης