Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bolsonaro (πρόεδρος Βραζιλίας): Θα κάνω ότι είναι εντός των ορίων του νόμου και της Δημοκρατίας κατά των κυβερνήσεων Κούβας, Βενεζουέλας

Bolsonaro (πρόεδρος Βραζιλίας): Θα κάνω ότι είναι εντός των ορίων του νόμου και της Δημοκρατίας κατά των κυβερνήσεων Κούβας, Βενεζουέλας
Ο Bolsonaro αναλαμβάνει την 1η Ιανουαρίου τα καθήκοντα του ως πρόεδρος της Βραζιλίας
Την θέση ότι είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι είναι δυνατόν «εντός των ορίων του νόμου και της δημοκρατίας» εναντίον των κυβερνήσεων της Κούβας και της Βενεζουέλας διατύπωσε ο πρόεδρος της Βραζιλίας, J. Bolsonaro, ο οποίος θα αναλάβει τα προεδρικά του καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου.
Ο Bolsonaro, πρώην λοχαγός, 63 ετών, δεν κρύβει την απέχθειά του για τις αριστερές κυβερνήσεις ενώ διεμήνυσε πως δεν έχουν απευθυνθεί προσκλήσεις προκειμένου να βρεθούν στην ορκωμοσία του οι ηγέτες της Κούβας και της Βενεζουέλας.
«Στο κάτω-κάτω, αυτή είναι μια γιορτή της δημοκρατίας.
Εκεί πέρα, εκλογές δεν υπάρχουν, και όταν υπάρχουν, γίνονται καταγγελίες για νοθεία, επομένως δεν μας νοιάζει» είπε ο Bolsonaro, τονίζοντας ότι «ο καλύτερος τρόπος να υποστηρίξουμε τον λαό της Βενεζουέλας είναι να μην προσκαλέσουμε τον κύριο N. Maduro».
Ωστόσο, ο Bolsonaro δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πώς σχεδιάζει να κινηθεί εναντίον της Κούβας και της Βενεζουέλας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης