Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερουλάνος (υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων): Πρωταρχικό το θέμα της ασφάλειας

tags :
Γερουλάνος (υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων): Πρωταρχικό το θέμα της ασφάλειας
Το θέμα της ασφάλειας είναι το πρώτο που θα σου πουν οι πολίτες στις γειτονιές είπε ο κ.Γερουλάνος
Την θέση ότι είναι πρωταρχικό το θέμα της ασφάλειας διατύπωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Π. Γερουλάνος.
Σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Γερουλάνος υποστήριξε ότι τα τρία προβλήματα, για τα οποία  μιλάνε οι Αθηναίοι είναι η εγκατάλειψη, το αίσθημα ανασφάλειας και η μη ανταπόκριση του Δήμου σε θέματα που του απευθύνονται οι πολίτες.
«Ωστόσο, πρωταρχικό είναι το θέμα της ασφάλειας.
Είναι το πρώτο που θα σου πουν στις γειτονιές» υποστήριξε ο κ.Γερουλάνος, αναφέροντας πάντως πως είναι άλλο η ανασφάλεια από ένα τρομοκρατικό χτύπημα, όπως η επίθεση στο ΣΚΑΪ και άλλο η ανασφάλεια της καθημερινότητας.
«Αν είσαι γυναίκα στην Αθήνα ή θα κοιτάς κάτω για να μη σπάσεις το πόδι σου ή πίσω για να μην σου επιτεθεί κανείς» είπε ο κ.Γερουλάνος, τονίζοντας πως κάθε φορά που σβήνει ένα φως στην πόλη, το σημείο γίνεται σημείο ανομίας με διακίνηση ναρκωτικών, πορνεία, κ.λπ., με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να κλείνονται στα σπίτια τους σε πρώτη φάση, μετά να αδιαφορούν και τέλος να εγκαταλείπουν τη γειτονιά.
Για τα τραπεζοκαθίσματα ο κ.Γερουλάνος είπε ότι κατανοεί την ανάγκη του Δήμου για χρήματα αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται σε βάρος των πολιτών.
Ερωτηθείς για την κόντρα Μπουτάρη-Νοτοπούλου για το δήμο Θεσσαλονίκης, ο κ.Γερουλάνος είπε πως «άλλο να σε στηρίζει ένα κόμμα και άλλο να σου δίνει χρίσμα».
«Το χρίσμα προκαλεί σχέση εξάρτησης.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ψάχνουν ακόμη τέτοιες εξαρτήσεις.
Στην περίπτωση Μπακογιάννη προηγήθηκε ολόκληρο αλισβερίσι για το ποιος θα πάρει το Δήμο και την Περιφέρεια» είπε ο κ.Γερουλάνος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης