Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τα φετινά Χριστούγεννα έχουν τη «Γεύση του Καλού», τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ

tags :
Τα φετινά Χριστούγεννα έχουν τη «Γεύση του Καλού», τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ
Βοήθησε και εσύ τη ΔΩΔΩΝΗ να γεμίσει το έλκηθρο της αγάπης με μοναδικά δώρα
Τη «Γεύση του Καλού», τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ, θα έχουν και τα φετινά Χριστούγεννα.
Η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου προσκαλεί τους καταναλωτές που προτιμούν τα αυθεντικά, 100% ελληνικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό «το Έλκηθρο της Αγάπης», που στόχο έχει να ενισχύσει το έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και να χαρίσει μοναδικά δώρα ΔΩΔΩΝΗ.
Αυτές τις γιορτές, η ΔΩΔΩΝΗ προσκαλεί το κοινό να επισκεφτεί το ειδικά διαμορφωμένο microsite xmas.dodoni.eu για να «βοηθήσει τον Άγιο Βασίλη» να συλλέξει γάλα από τις φάρμες και να το μεταφέρει στο εργοστάσιο της ΔΩΔΩΝΗ.
Παράλληλα, όποιος επιθυμεί, μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του για να λάβει αυτόματα μέρος στον γευστικό Χριστουγεννιάτικό διαγωνισμό, όπου 10 τυχεροί θα κερδίσουν μοναδικά δώρα ΔΩΔΩΝΗ.
Μέσα από αυτή την ενέργεια, η ΔΩΔΩΝΗ θα προσφέρει δώρα γεμάτα αγάπη - δώρα με τη «Γεύση του Καλού» - στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε Αθήνα, Αίγιο και Κέρκυρα.
Ο διαγωνισμός ισχύει έως και τις 31 Δεκεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook http://www.facebook.com/Dodoni.SA
Η ενέργεια «το Έλκηθρο της Αγάπης» σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη ΜcCANN Athens / McCANN Worldgroup για τη ΔΩΔΩΝΗ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης