Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Δεν ψηφίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών – Το Ποτάμι να ασχοληθεί με τα δικά του αδιέξοδα

Θεοχάρης: Δεν ψηφίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών – Το Ποτάμι να ασχοληθεί με τα δικά του αδιέξοδα
Αισθάνομαι άνετα σε μια παράταξη πολυσυλλεκτική όπου θα γίνονται συστρατεύσεις είπε ο κ.Θεοχάρης
Την θέση ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Χ. Θεοχάρης κάτι πάντως που ήταν αναμενόμενο ύστερα από την προσχώρηση του στη ΝΔ.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Θεοχάρης αν και υποστήριξε πως δεν αλλάζει θέση στο Σκοπιανό – σημειώνεται πως μέχρι πρότινος υποστήριζε πως η συμφωνία είχε θετικά στοιχεία – και ότι θα τη μεταφέρει στα όργανα της ΝΔ, τόνισε ότι η ΝΔ θα αποφασίσει δημοκρατικά τη στάση της, η οποία θα δεσμεύει όλους τους βουλευτές της.
Ερωτηθείς για τις αιτιάσεις που διατύπωσε σε βάρος του το Ποτάμι και συγκεκριμένα ότι είχε επαφές με το ΣΥΡΙΖΑ πριν καταλήξει στη ΝΔ, ο κ.Θεοχάρης επεσήμανε πως το Ποτάμι πρέπει να ασχοληθεί με τα δικά του αδιέξοδα.
«Η χώρα χρειάζεται σχέδιο, συναινέσεις ευρύτερες και συστράτευση των φιλοευρωπαϊκών μεταρρυθμιστικών δυνάμεων» είπε ο κ.Θεοχάρης, ο οποίος σε ερώτηση αν νιώθει άνετα που θα βρίσκεται στο ίδιο κόμμα με τους Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη, απάντησε ότι νιώθει άνετα «σε μια παράταξη πολυσυλλεκτική όπου θα γίνονται συστρατεύσεις».
«Σε μια συγκυρία που δεν επιτρέπει σε μικρότερους σχηματισμούς που είναι καθαρότεροι ιδεολογικά να επιβιώσουν, είναι αναγκαίες οι συνεργασίες για να πάει η χώρα μπροστά.
Είμαι άνθρωπος των συναινέσεων και της μετριοπάθειας, πρέπει να κάνουμε ένα εθνικό σχέδιο για τη χώρα, βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο, σαν να έχουμε τελειώσει τις συναντήσεις με τον διαιτολόγο και να πρέπει να συγκρατηθούμε μόνοι μας για να μην ανοίγουμε το ψυγείο τη νύχτα.
Το πρωτεύον είναι ότι οι νέοι μας φεύγουν από τη χώρα, ότι δεν βρίσκουν δουλειά, το δημογραφικό είναι το μεγάλο μας εθνικό θέμα» υποστήριξε ο κ.Θεοχάρης, ο οποίος απαντώντας στο εάν είχε επαφές με το ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι οι απόψεις του τον τοποθετούν στο «φιλελεύθερο κέντρο και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκφράσει αυτόν τον χώρο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης