Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπακώστα: Προς τη σωστή κατεύθυνση η Συμφωνία των Πρεσπών – Περιμένω το τελικό κείμενο

Παπακώστα: Προς τη σωστή κατεύθυνση η Συμφωνία των Πρεσπών – Περιμένω το τελικό κείμενο
Οι ακραίοι έχουν γίνει κυρίαρχη τάση στη ΝΔ υποστήριξε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη
Την θέση πως θα περιμένει να δει το τελικό κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών και αφού περάσουν οι τροπολογίες από τη Βουλή της ΠΓΔΜ προκειμένου να διαμορφώσει τη στάση της διατύπωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.
«Θα περιμένω να δω το τελικό κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών, αφού περάσουν οι τροπολογίες στην ΠΓΔΜ.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής τα κείμενα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 η κα.Παπακώστα, η οποία κληθείσα να σχολιάσει τις δηλώσεις του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Κ. Κυρανάκη περί ανακολουθίας της στο ζήτημα της Συμφωνία, υποστήριξε ότι δεν θα κάνει κάποιο σχόλιο, καλώντας τους πολίτες να δουν τη διαδρομή του καθενός από τους δύο.
Σε ερώτηση για την επίθεση στον ΣΚΑΪ η κα.Παπακώστα υπογράμμισε ότι υπήρξε καταδίκη από όλα τα κόμματα, αλλά στη συνέχεια, όπως είπε η κα.Παπακώστα, κάποιοι άρχισαν να μιλούν για ηθικούς αυτουργούς, χαρακτηρίζοντας το γεγονός απαράδεκτο και αήθες.
«Οι ακραίοι έχουν γίνει κυρίαρχη τάση στη ΝΔ.
Ο Γεωργιάδης είναι υβριστής των πάντων» υποστήριξε η κα.Παπακώστα, η οποία εξέφρασε την αντίθεση της στο εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ και του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης