Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δωρεάν μαθήματα ελληνικών σε πρόσφυγες και μετανάστες από τον Δήμο Αθηναίων

Δωρεάν μαθήματα ελληνικών σε πρόσφυγες και μετανάστες από τον Δήμο Αθηναίων
Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν μαθήματα ελληνικών σε πρόσφυγες και μετανάστες 
Ο Δήμος Αθηναίων παρέχει σε πρόσφυγες και μετανάστες τη δυνατότητα να μάθουν την ελληνική γλώσσα και να εξοικειωθούν με την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό.
Τα σχετικά μαθήματα ξεκινούν τον Ιανουάριο στο Κέντρο Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) του Δήμου Αθηναίων, όπου ενήλικοι μετανάστες και πρόσφυγες θα μπορούν να παρακολουθούν και μαθήματα πληροφορικής ή επαγγελματική συμβουλευτική για την πρόσβασή τους στην εργασία.
Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τις υπηρεσίες που επιθυμούν στα γραφεία του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων (Μαιζώνος 45, στο ισόγειο) τις καθημερινές από τις 9.00 έως τις 17.00.
«Όπως διαχειριστήκαμε με υπευθυνότητα την κορύφωση του προσφυγικού ζητήματος, έτσι και τώρα, δίνουμε στους ανθρώπους αυτούς την ευκαιρία να μάθουν τη γλώσσα μας, την ιστορία και τον πολιτισμό μας, να γνωρίσουν καλύτερα εμάς και τη χώρα στην οποία ζουν» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης