Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Οι διεθνείς ανησυχίες επηρεάζουν το ΧΑ – Πιθανότητες για τεχνική αντίδραση εντοπίζουν οι αναλυτές

tags :
Οι διεθνείς ανησυχίες επηρεάζουν το ΧΑ – Πιθανότητες για τεχνική αντίδραση εντοπίζουν οι αναλυτές
Ο φόβος για αύξηση και των ευρωπαϊκών επιτοκίων δημιουργεί πιέσεις στις αγορές και δυσχεραίνει τη θέση της εγχώριας αγοράς
 
Οι διεθνείς ανησυχίες διατηρούν το αρνητικό κλίμα και στην εγχώρια αγορά και για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν πως η τάση που θα επικρατεί στο εξωτερικό θα επηρεάσει και το ΧΑ.
Ωστόσο, η αγορά βρίσκεται σε τεχνικά υπερπουλημένα επίπεδα και δεν μπορεί να αποκλειστεί μία τεχνική αντίδραση.
Οι επενδυτές ανησυχούν για την αύξηση των επιτοκίων και περιμένουν πως σύντομα θα έρθει και στην Ευρώπη, επιβαρύνοντας το ΧΑ αλλά και την προσπάθεια της χώρας να βγει στις αγορές.
Οι ειδήσεις από το εσωτερικό εξακολουθούν να απουσιάζουν και λόγω της εορταστικής περιόδου ο τζίρος αναμένεται να παραμείνει χαμηλός και η μεταβλητότητα υψηλή.
 
Eurobank
Περιμένουμε από την αγορά να διατηρήσει την πτωτική της τάση καθώς η ψυχολογία στο εξωτερικό δεν είναι υποστηρικτική. Σημειώνουμε πως η αγορά θα παραμείνει κλειστή από τη Δευτέρα 24/12 έως και την Τετάρτη 26/12.
 
Euroxx
Οι διεθνείς ανησυχίες για την αύξηση των επιτοκίων αναμένεται να επηρεάσουν το ΧΑ με τους όγκους να αναμένονται περιορισμένοι.
Ωστόσο μία τεχνική αντίδραση δεν μπορεί να αποκλειστεί.
 
Beta
Η αγορά δεν αφήνουν αρκετό χώρο για αισιοδοξία για τη σημερινή συνεδρίαση και αναμένεται να ακολουθήσει το αρνητικό κλίμα που καταγράφηκε χθες σε όλες τις αγορές του εξωτερικού.
Παρά την απαισιοδοξία μία τεχνική αντίδραση δεν μπορεί να αποκλειστεί καθώς βρίσκεται σε υπερπουλημένα επίπεδα.
Η μεταβλητότητα είναι εδώ για να μείνει.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης