Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Δεν αλλάζω στάση για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Όλοι θα προδώσουν τη Μακεδονία, εμείς ποτέ

Λεβέντης: Δεν αλλάζω στάση για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Όλοι θα προδώσουν τη Μακεδονία, εμείς ποτέ
Οι Σκοπιανοί θα μας παγιδέψουν και μετά την ψήφιση της Συμφωνίας από τη δική τους Βουλή θα κάνουν ότι θέλουν είπε ο κ.Λεβέντης
Την θέση ότι δεν πρόκειται να αλλάξει στάση για τη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε ότι «όλοι θα προδώσουν τη Μακεδονία, η Ένωση Κεντρώων ποτέ».
«Δεν αλλάζω θέση για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Αντίθετα, θα εντείνω τον αγώνα μου για να ακυρωθεί η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.
Οι Σκοπιανοί θα μας παγιδέψουν και, μετά την ψήφιση της συμφωνίας από τη δική τους Βουλή, θα κάνουν ότι θέλουν» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ3 ο κ.Λεβέντης, ο οποίος τόνισε ότι «η Ένωση Κεντρώων βλέπει κίνδυνο για τη Θεσσαλονίκη».
«Είναι ντροπή των κυβερνώντων να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας.
Όλοι θα προδώσουν τη Μακεδονία, η Ένωση Κεντρώων ποτέ» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις προκλήσεις της Τουρκίας, υποστήριξε πως πάγια θέση του είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων «με τη βοήθεια των απανταχού ομογενών μας και των πλουσίων Ελλήνων».
«Οι Τούρκοι απειλούν γιατί εμείς δεν κάνουμε αυτό που πρέπει, οι γείτονές μας μόνο με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις θα σταματήσουν τις απειλές» υπογράμμισε ο κ.Λεβέντης.
Σε ερώτηση για τη στάση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Γ. Σαρίδη να υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό, ο κ.Λεβέντης έκανε λόγο για ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του κ.Σαρίδη.
«Εμείς καταγγέλλουμε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πολιτική τους και ο βουλευτής μας ψηφίζει υπέρ αυτών των πολιτικών.
Ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι αχάριστος.
Ενώ δεν είναι πολίτης της Θεσσαλονίκης, η οικογένειά του ζει στο Αιγάλεω, με έπεισε και τον τοποθέτησα πρώτο στη λίστα της Θεσσαλονίκης.
Εμείς δεν κάνουμε διαγραφές, εάν διέγραφα τον Σαρίδη θα ήταν λάθος, είμαστε 5 και πολλοί ίσως να ήθελαν να διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να μην μπορώ να μιλάω στη Βουλή.
Έτσι δεν θα μπορώ να υπερασπιστώ τη Μακεδονία μας.
Αυτός εκτίθεται, είναι αχάριστος, έχει όμως χρόνο να ζητήσει συγνώμη και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που συγχωρεί» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης