Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Κόλαφος για το υποτελές δίδυμο Τσίπρα - Αναστασιάδη η κοινή ναυτική άσκηση ΗΠΑ και Τουρκίας

Λαφαζάνης: Κόλαφος για το υποτελές δίδυμο Τσίπρα - Αναστασιάδη η κοινή ναυτική άσκηση ΗΠΑ και Τουρκίας
«Η υποτέλεια της Ελλάδας και της Κύπρου στην αμερικάνικη στρατηγική έπληττε θανάσιμα την εθνική μας ανεξαρτησία»
«Η κοινή ναυτική άσκηση Τουρκίας – ΗΠΑ, η οποία, όπως αποκάλυψε η Άγκυρα, πραγματοποιήθηκε στις 17/12 και μάλιστα σε περιοχή και με τρόπο που παραβιάζουν προκλητικά τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, αποτελεί κόλαφο και μεγάλο χαστούκι στο καταστροφικό και υποτελές δίδυμο Τσίπρα – Αναστασιάδη, που για κακή μας τύχη διευθύνουν την πορεία της Ελλάδας και της Κύπρου ως άβουλα προτεκτοράτα του αμερικανοατλαντισμού και των ιεράκων του Ισραήλ», δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε.
«Η υποτέλεια της Ελλάδας και της Κύπρου στην αμερικάνικη στρατηγική στην περιοχή, όπως έχει δείξει η μέχρι τώρα ιστορική πορεία, όχι μόνο έπληττε θανάσιμα την εθνική μας ανεξαρτησία αλλά και λειτούργησε για Αθήνα και Λευκωσία ως ''δούρειος ίππος'' σε βάρος των νόμιμων εθνικών συμφερόντων τους, κόστισε εθνικές περιπέτειες και υπονόμευσε την ειρήνη, την ασφάλεια και την σταθερότητα στην περιοχή.
Σήμερα που η υποτέλεια Ελλάδας και Κύπρου έχει εξελιχθεί, με πλήρη κατάρρευση κάθε ίχνους ανεξαρτησίας τους, σε άβουλη δορυφοροποίηση τους στον αμερικανοϊσραηλινό άξονα, η ζημιά για τις δυο χώρες μας μπορεί να εξελιχθεί σε καταστροφή και σε Βατερλό.
Αυτές τις ώρες, οι ιστορικές εμπειρίες και τραγωδίες σε αυτόν τον τόπο δεν επιτρέπουν σε κανένα να επικαλεσθεί αυταπάτες ή αφέλειες, διότι οι τελευταίες σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές συνδράμουν απλώς τους επιτήδειους και συνειδητούς εθελόδουλους στα ξένα ιμπεριαλιστικά κέντρα και συμφέροντα που κυριαρχούν σε αυτόν τον τόπο, να ολοκληρώσουν μια θανάσιμη πορεία οικονομικού και εθνικού αφανισμού της πατρίδας μας.
Σήμερα όσο ποτέ η εθνική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική επιβίωση Ελλάδας και Κύπρου επιβάλλουν μια μεγάλη ανατροπή των ξενόδουλων κατεστημένων και επαναθεμελιώσεις με επίκεντρο μια ανεξάρτητη πραγματικά πολυδιάστατη στρατηγική διεθνών οικονομικών και πολιτικών σχέσεων», αναφέρει ο κ. Λαφαζάνης.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης