Τελευταία Νέα
Διεθνή

Netanyahu και Erdogan αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας

Netanyahu και Erdogan αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας
Εκείνος που έχει καταλάβει την βόρεια Κύπρο, που έχει καταπατήσει τα κουρδικά εδάφη και σφαγιάζει αμάχους στην Αφρίν δεν μπορεί να μας κάνει κηρύγματα για αξίες και ηθική
Σε ένα μπαράζ σκληρών δηλώσεων για το ποιος είναι ο χειρότερος εγκληματίας της ανθρωπότητας επιδίδονται τις τελευταίες ώρες ο ισραηλινός πρωθυπουργός Netanyahu και ο Τούρκος πρόεδρος Erdogan.
Την αρχή έκανε ο Τούρκος πρόεδρος που κατηγόρησε τον Netanyahu ότι «είναι ένας αδύναμος, τρομοκράτης κατακτητής» χαρακτηρίζοντας «παράνομη κατοχή» την ισραηλινή παρουσία στα παλαιστινιακά εδάφη.
Σκληρή ήταν η απάντηση του ισραηλινού πρωθυπουργού μέσω twitter λέγοντας ότι «ο Erdogan δεν είναι συνηθισμένος να του απαντάνε αλλά θα πρέπει να το συνηθίσει. Εκείνος που έχει καταλάβει την βόρεια Κύπρο, που έχει καταπατήσει τα κουρδικά εδάφη και σφαγιάζει αμάχους στην Αφρίν δεν μπορεί να μας κάνει κηρύγματα για αξίες και ηθική».
Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν και πάλι τον τούρκο πρόεδρο που δήλωσε ότι «ο Netanyahu είναι επικεφαλής της διεθνής τρομοκρατίας» συμπληρώνοντας ότι «εγώ είμαι η φωνή των καταπιεσμένων κι εσύ η φωνή των καταπιεστών».
και συνέχισε λέγοντας: «Το Ισραήλ δεν έχει κανένα δικαίωμα να κατηγορήσει κανένα χωρίς να λογοδοτήσει για τα δικά του εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τις σφαγές και την καταστροφή».
Ενώ και ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Cavusoglu πήρε τη σκυτάλη για να απαντήσει με δικό του tweet λέγοντας:
«Ο κατακτητής, ο οποίος ρίχνει ανθρώπους στο έδαφος και τους κλωτσάει πεσμένους κάτω θίγεται εύκολα. Ο Netanyahu είναι ένας ψυχρός δολοφόνος της σύγχρονης εποχής, υπεύθυνος για τις σφαγές χιλιάδων Παλαιστινίων, για τον βομβαρδισμό παιδιών στις παραλίες. Η Τουρκία δεν θα σταματήσει ποτέ να αποκαλύπτει την αλήθεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης