Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Το καλό και βολικό παιδί

tags :
Το καλό και βολικό παιδί
O Νάσος Ηλιόπουλος, ελλείψει άλλου προσώπου, είναι μία καλή επιλογή για το κόμμα, προκειμένου να αντιπαρατεθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο.
Εδώ και καιρό περιμέναμε να μάθουμε το όνομα του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας και δεν ήταν λίγες οι φορές που διάφορα πρόσωπα από τον πολιτισμό, τον αθλητισμό αλλά και την κοινωνία ως εν δυνάμει εκπρόσωποι του κυβερνώντος κόμματος.
Όμως καιρός περνούσε με τα υπόλοιπα κόμματα να ανακοινώνουν τους δικούς τους υποψηφίους ή τουλάχιστον αυτούς που θα στηρίξουν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τον ΣΥΡΙΖΑ να αναζητά τον ιδανικό υποψήφιο.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που περιμέναμε να πει το… πολυπόθητο όνομα ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος εν τέλει «πέταξε» το μπαλάκι στη δημοτική κίνηση της Αθήνας «Ανοιχτή Πόλη» η οποία πρόσκειται στο κυβερνών κόμμα.
Και η «Ανοιχτή Πόλη» την Παρασκευή από το  αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων όπου έλαβε χώρα τη συνεδρίαση της Ολομέλειάς της ανακοινώθηκε επίσημα το όνομα του  υφυπουργού Εργασίας, Νάσου Ηλιόπουλου, για τη διεκδίκηση του δήμου Αθηναίων.
Όχι, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη η επιλογή, καθώς το όνομα του νεαρού υφυπουργού είχε ακουστεί από καιρό με τον ίδιο να δηλώνει ότι βρίσκεται στη διάθεση της Κουμουνδούρου, την ώρα που άλλα στελέχη έκλειναν την πόρτα σε μια πιθανή πρόταση του κόμματος, αλλά υπήρξε και η πρώτη επιλογή του γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα ως ένα καλό παιδί, χαμηλών τόνων που μπορεί να εργαστεί μεθοδικά για τη διεκδίκηση του πρώτου δήμου της χώρας.
Κατά συνέπεια ο Νάσος Ηλιόπουλος, ελλείψει άλλου προσώπου, είναι μία καλή επιλογή για το κόμμα, προκειμένου να αντιπαρατεθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο.
Το επόμενο διάστημα θα δείξει αν είναι και η ιδανικότερη!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης