Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Θύλακες στην Τουρκία πιστεύουν σε μια μικρής κλίμακας κρίση με την Ελλάδα για να εξαναγκαστεί σε διαπραγμάτευση

Κουμουτσάκος: Θύλακες στην Τουρκία πιστεύουν σε μια μικρής κλίμακας κρίση με την Ελλάδα για να εξαναγκαστεί σε διαπραγμάτευση
Οι σχέσεις ΗΠΑ – Τουρκίας περνούν σε μια καινούρια φάση το τελευταίο διάστημα υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι υπάρχουν θύλακες στην Τουρκία που  πιστεύουν ότι η Ελλάδα πρέπει να εξαναγκαστεί σε διαπραγμάτευση μέσα από μια μικρής κλίμακας κρίσης διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open ο κ.Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «στη χώρα μας δεν πρέπει να υπηρετηθεί από κανέναν, εκούσια ή ακούσια, η απόπειρα στρατιωτικοποίησης των Ελληνοτουρκικών σχέσεων».
Παράλληλα ο κ.Κουμουτσάκος είπε ότι «οι σχέσεις ΗΠΑ – Τουρκίας φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα περνούν σε μια καινούργια φάση, σε φάση βελτίωσης».
«Το τοπίο αλλάζει.
Δημιουργούνται νέα δεδομένα που πρέπει να αξιολογηθούν πολύ σοβαρά και από την χώρα μας» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι «είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φτάνουν να κάνουν την παραδοχή ότι στους υπολογισμούς του Υπουργού Εθνικής Άμυνας μπαίνουν και πολιτικοί παράγοντες εκτός από τους εθνικούς»
«Το να υπάρχουν διαφορετικοί τόνοι μεταξύ ΥΠΕΞ & ΥΕΘΑ μπορεί να υπηρετεί μια λογική.
Ωστόσο αυτή η διαφορετικότητα πρέπει να είναι αποτέλεσμα συντονισμού, κάτι που δεν φαίνεται να υπάρχει στην κυβέρνηση» τόνισε ο κ.Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης