Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαλέλης: Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν - Η πόλωση που καλλιεργούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο

Μαλέλης: Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν - Η πόλωση που καλλιεργούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο
«Εάν δεν μπορούμε να προωθήσουμε τη δική μας ατζέντα, δεν έχει νόημα για εμάς οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία» είχε δηλώσει ο κ. Μαλέλης
«Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν.
Το ότι είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί».
Αυτό ανέφερε σήμερα (28/12/2018) ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης, επανερχόμενος αφερνός στις χθεσινές δηλώσεις τους ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα φέρει τον όλεθρο και αφετέρου απαντώντας στον Νίκο Παππά.
Όπως σχολίασε στο twitter, o κ. Μαλέλης «η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής. Η πόλωση που καλλιεργούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο».
Παράλληλα, σημειώνει ότι τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του και καταλήγει λέγοντας «τέλος σε αυτή τη συζήτηση που καλλιεργούν τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους και όχι για την υπέρβαση της κρίσης».


Χθες ο κ. Μαλέλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θα φοβηθούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική ακόμη και αν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ, δεν θα συνεργαστούμε με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει τον όλεθρο.
Θέλουμε προοδευτική διακυβέρνηση.
Εάν δεν μπορούμε να προωθήσουμε τη δική μας ατζέντα, δεν έχει νόημα για εμάς οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία».
 
Η αντίδραση του Νίκο Παππά

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στις δηλώσεις Μαλέλη, επεσήμανε μεταξύ άλλων «καλωσορίζουμε κάθε άποψη που αναδεικνύει τον όλεθρο ενός προγράμματος κομμένου και ραμμένου στα σχέδια του ΔΝΤ», χαρακτηρίζοντας θετικό το γεγονός, στελέχη του προοδευτικού φάσματος «να αντιλαμβάνονται αυτόν τον κίνδυνο για την κοινωνία, η οποία έχει μεγάλες πληγές από τα προγράμματα ΔΝΤ» υπογραμμίζοντας ότι η χώρα «χρειάζεται σταθερή και μακροχρόνια αριστερή διακυβέρνηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης