Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Σγουρίδης «μαζεύει» τα περί... θερμού επεισοδίου: Δεν υπάρχει καμία βάση - Κατηγορηματικά όχι, όχι, όχι

Ο Σγουρίδης «μαζεύει» τα περί... θερμού επεισοδίου: Δεν υπάρχει καμία βάση - Κατηγορηματικά όχι, όχι, όχι
Αρχικά ο κ. Σγουρίδης είχε δηλώσει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ενδέχεται να καθυστερήσει να πάει στη Βουλή εάν υπάρξει θερμό επεισόδιο
Σε πλήρη αναδίπλωση όσον αφορά τα περί «θερμού επεισοδίου» προχώρησε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Νίκος Σγουρίδης, ο οποίος δηλώνει τώρα ότι δεν υπάρχει θέμα θερμού επεισοδίου.
«Το ξεκαθάρισα ότι δεν υπάρχει θέμα θερμού επεισοδίου» στο Αιγαίο επεσήμανε ότι ο κ. Σγουρίδης μετά το «άδειασμα» από τον Πάνο Καμμένο για τη δήλωση του ότι η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να καθυστερήσει να πάει στη Βουλή εάν στο μεταξύ υπάρξει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία στο Αιγαίο.
Ειδικότερα σε δηλώσεις του στην εκπομπή Focus Press του Atlas TV, ερωτηθείς τι εννοούσε με τη δήλωση περί θερμού επεισοδίου, ο κ. Σγουρίδης αρχικά δεν έδωσε άμεση απάντηση: «Οι ΑΝΕΛ ως υπεύθυνος κυβερνητικός εταίρος, διά στόματος Πάνου Καμμένου, είπαν ότι όταν έρθει προς κύρωση η Συμφωνία των Πρεσπών, τότε θα αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία.
Μέχρι τότε συνεχίζουμε αυτά που συμφωνήθηκαν: σταθεροποίηση της εξόδου από τη μνημόνιο, χτύπημα της διαφθοράς και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας» είπε.
Όταν ο δημοσιογράφος ξανάθεσε το ερώτημα, ο κ. Σγουρίδης πάλι απέφυγε να απαντήσει: «Στο ερώτημα του πότε θα έρθει η συμφωνία, δεν μπορώ να προβλέψω αν θα έρθει τον Φεβρουάριο, τον Μάριο, τον Αύγουστο, ή μπορεί να μην έρθει και καθόλου».
Και τελικά διαβεβαίωσε ότι η δήλωση περί θερμού επεισοδίου «δεν έχει καμία βάση» και πρόσθεσε «κατηγορηματικά όχι, όχι, όχι. Αυτό το ξεκαθάρισα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης