Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Οι εκλογές θα γίνουν πολύ νωρίτερα από τον Μάιο του 2019

Λεβέντης: Οι εκλογές θα γίνουν πολύ νωρίτερα από τον Μάιο του 2019
O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ακόμη ότι η χώρα δεν έχει βγει από τα μνημόνια
Εκλογές πριν από τον Μάιο εκτίμησε ότι θα πραγματοποιηθούν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open Beyond.
Ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι η χώρα δεν θα αντέξει 5 μήνες προεκλογική περίοδο και με το θέμα της ΠΓΔΜ ανοιχτό. Οι εκλογές, όπως είπε, θα γίνουν πολύ νωρίτερα από τον Μάιο του 2019.
O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ακόμη ότι η χώρα δεν έχει βγει από τα μνημόνια. 
«Μέχρι το 2060 πρέπει έχουμε πλεόνασμα 2,4%, μέχρι το 2022 3,5% και για 99 χρόνια υπερταμείο», σημείωσε χαρακτηριστικά.
O κ. Λεβέντης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιβουλεύονται την Ένωση Κεντρώων. 
«Οι κκ Τσίπρας και Μητσοτάκης, για διαφορετικούς λόγους, θέλουν την πολιτική εξόντωση της Ένωσης Κεντρώων.
Ο κ. Τσίπρας με πρόθυμους και αποστάτες προσπαθεί να φτιάξει πλειοψηφία για να επικυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο κ Μητσοτάκης επιδιώκει πεντακομματική Βουλή για να φθάσει πιο κοντά στο όνειρο της αυτοδυναμίας» ανέφερε, προσθέτοντας πως «Η Ένωση Κεντρώων όμως θα χαλάσει τα σχέδιά τους, θα αγωνιστεί για να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών» ενώ, όπως είπε, θα μπει στη Βουλή ενισχυμένη σε εκλογικά ποσοστά.
Σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Λεβέντης δήλωσε: «Δεν εγκαινίασαν μετρό αλλά κυλιόμενες σκάλες. Στόχος αυτών των κινήσεων είναι να σταματήσει η κατρακύλα των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα».
Τέλος, ο κ. Λεβέντης ευχήθηκε σε όλες και όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη για να αγωνιστούν για ένα καλύτερο μέλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης