Ιερώνυμος: Το 2019 να είναι μια χρονιά που θα διώξει τα τύμπανα του πολέμου

Ιερώνυμος: Το 2019 να είναι μια χρονιά που θα διώξει τα τύμπανα του πολέμου
Τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, στέλνοντας τις ευχές του για το νέο έτος
Τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, τέλεσε σήμερα (1/1/2019) ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, στέλνοντας τις ευχές του για το νέο έτος.
«Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας στους πιστούς χριστιανούς μας, στον λαό μας και στον κάθε άνθρωπο η καινούργια χρονιά να είναι ευλογημένη.
Να είναι μια χρονιά που θα σκορπίσει την ειρήνη και θα διώξει τα τύμπανα του πολέμου.
Μια χρονιά πολύκαρπη, μια χρονιά δημιουργίας», ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος, μετά την τέλεση της καθιερωμένης Δοξολογίας με αφορμή την έναρξη του νέου ημερολογιακού έτους.
Επιπρόσθετα, τόνισε ότι «η Εκκλησία μας προσεύχεται για όλους, ενδιαφέρεται για όλα τα προβλήματα και σκορπάει την αγάπη της με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί σε κάθε άνθρωπο».
Στην τελετή παρέστησαν, επίσης, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο μητροπολίτης Γουινέας Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεοδώρου στην Ελλάδα, ο αρχιμανδρίτης Δαμιανός Πάνου, έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, εκπρόσωποι ξένων Εκκλησιών, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμένος, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου κ.ά, υπουργοί, βουλευτές, οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, κληρικοί και πλήθος κόσμου.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS