Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης για Novartis: Καμία θεσμική εκτροπή – Απαράδεκτη και αδυσώπητη η πολιτική Μητσοτάκη

Κουβέλης για Novartis: Καμία θεσμική εκτροπή – Απαράδεκτη και αδυσώπητη η πολιτική Μητσοτάκη
Πρωτοφανέρωτο το να ταυτίζεται πολιτικό κόμμα με έναν κατηγορούμενο είπε ο υπουργός Ναυτιλίας
Δεν υπήρξε καμία θεσμική εκτροπή στην υπόθεση της Novartis υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας, Φ. Κουβέλης αναφερόμενος στην κριτική και στην επίθεση που ασκεί η ΝΔ με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες του Ν. Μανιαδάκη.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κουβέλης χαρακτήρισε απαράδεκτη και αδυσώπητη την πολιτική Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι αυτή «ξεπερνά τα θεσμικά όρια της αντιπολίτευσης».
Ο κ.Κουβέλης υποστήριξε επίσης ότι είναι πρωτοφανέρωτο το να ταυτίζεται πολιτικό κόμμα με έναν κατηγορούμενο.
«Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη έναντι όλων» είπε ο κ.Κουβέλης τηρώντας αποστάσεις πάντως από τον κ.Πολάκη, αναφέροντας πως δεν θα έκανε με τον ίδιο τρόπο τις δηλώσεις που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
Πάντως ο κ.Κουβέλης διαφώνησε και με τις δηλώσεις Γεννηματά ότι υπάρχει ζήτημα Δημοκρατίας στον τόπο όσον αφορά την υπόθεση της Novartis.
Όσον αφορά το έτερο μείζον ζήτημα, αυτό της Συμφωνίας των Πρεσπών ο κ.Κουβέλης είπε ότι θα βρεθούν οι 151 θετικές ψήφο ενώ για το μέλλον της κυβέρνησης, υποστήριξε πως «ο Πάνος Καμμένος έχει πει πως θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση αλλά δεν θα ψηφίσει πρόταση δυσπιστίας».
«Με αυτήν την έννοια η κυβέρνηση έχει δεδομένη την ψήφο εμπιστοσύνης» τόνισε ο κ.Κουβέλης, αναφέροντας πως μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να προχωρήσει σε ανασχηματισμό των θέσεων που θα μείνουν κενές.
Επιπλέον, ο κ.Κουβέλης επεσήμανε την ανάγκη δημιουργίας ενός προοδευτικού πόλου, υποστηρίζοντας πως η στάση του ΚΙΝΑΛ είναι σε αναντιστοιχία με τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό πολιτικό περιβάλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης