Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης για ανακοίνωση Μαξίμου: Κουράγιο σε όσους θα πάνε φυλακή για τη σκευωρία

Γεωργιάδης για ανακοίνωση Μαξίμου: Κουράγιο σε όσους θα πάνε φυλακή για τη σκευωρία
Νωρίτερα, το Μέγαρο Μαξίμου αναφερόμενος στην «απόπειρα διαφυγής» του κ. Μανιαδάκη, στοχοποίησε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ
Νέες διαστάσεις λαμβάνει κάθε λεπτό που περνάει η διαμάχη της κυβέρνησης με τη ΝΔ με αφορμή την υπόθεση Novartis και το Νίκο Μανιαδάκη.
Νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου στοχοποίησε τον αντιπρόεδρο της γαλάζιας παράταξης, Άδωνι Γεωργιάδη, κάτι που δεν άφησε χωρίς απάντηση ο τελευταίος, ο οποίος αρνείται ότι γνώρισε ότι ο κ. Μανιαδάκης σκόπευε να φύγει από την Ελλάδα.
«Είναι κουραστικό να αναπαράγει το Μαξίμου κάθε ανοησία του ⁦@KostasVaxevanis⁩ και φυσικά δεν έχω να κρύψω απολύτως τίποτε!
Όχι δεν εγνώριζα ότι σκόπευε να φύγει ο κ. Μανιαδάκης!
Κατά τα λοιπά εύχομαι κουράγιο σε όσους θα πάνε φυλακή για την σκευωρία» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης στο twitter σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.



Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου

Νωρίτερα, το Μέγαρο Μαξίμου κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντήσει εάν γνώριζε ή συμμετείχε στον σχεδιασμό της απόπειρας διαφυγής του μέχρι πρότινος προστατευόμενου μάρτυρα και νυν κατηγορούμενου για παθητική δωροδοκία στην υπόθεση της Novartis, Νίκου Μανιαδάκη.
«Τις τελευταίες μέρες ο κ. Γεωργιάδης σε σειρά συνεντεύξεων αυτοαποκαλύπτεται και με τις δηλώσεις του γεννά κρίσιμα ερωτήματα στα οποία δυστυχώς για τον ίδιο θα κληθεί να δώσει απαντήσεις
Στις 2 Ιανουαρίου ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά: «Έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές με τον κύριο Μανιαδάκη και πριν την έρευνα και μετά την έρευνα.
Ο κ. Μανιαδάκης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω».
Λίγο αργότερα, βγήκε στην τηλεόραση του Blue Sky όπου δήλωσε: «Βεβαίως και ξέραμε τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων.
Όλους τους ξέρουμε»".
Μετά τα παραπάνω ο κ. Γεωργιάδης και η Νέα Δημοκρατία οφείλουν να δώσουν  απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:
1) Γιατί, ο κος Γεωργιάδης, εφόσον γνώριζε τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως ο ίδιος είπε, άρα και του κ. Μανιαδάκη, αντί να κρατάει αποστάσεις τη στιγμή που και ο ίδιος είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση, επεδίωκε επαφές και συναντούσε τον προστατευόμενο μάρτυρα, που τον είχε μάλιστα κατηγορήσει ότι χρηματίζονταν;
2) Εφόσον αποκάλυψε ότι συναντούσε συχνά τον κ. Μανιαδάκη παρότι βρίσκονταν σε καθεστώς προστασίας, οφείλει τώρα να αποκαλύψει και το περιεχόμενο των συνομιλιών τους.
Τι ακριβώς του ζητούσε; Τι ακριβώς συζητούσε μαζί του;
3) Και, τέλος, να πει ξεκάθαρα ο κος Γεωργιάδης, εάν κατά τις συνομιλίες αυτές είχε λάβει γνώση ή αν κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο συμμετείχε στο σχεδιασμό της απόπειρας διαφυγής του κ. Μανιαδακη από τη χώρα;
Αν δηλαδή γνώριζε ή συμμετείχε στην προσπάθεια του διωκόμενου για δωροδοκία να γίνει νέος Χριστοφοράκος.
Περιμένουμε στοιχειωδώς πειστικές απαντήσεις τόσο από τον κ. Αντιπρόεδρο όσο και από τη Νέα Δημοκρατία.
Θα επανέλθουμε» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Μαξίμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης