Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Το σκάνδαλο Novartis πάει να κουκουλωθεί μέσα στο στημένο δικομματικό επικοινωνιακό παιχνίδι

Λαφαζάνης: Το σκάνδαλο Novartis πάει να κουκουλωθεί μέσα στο στημένο δικομματικό επικοινωνιακό παιχνίδι
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis
«Το σκάνδαλο Novartis και το πολυεθνικό φαγοπότι στο χώρο του φαρμάκου πάει να κουκουλωθεί μέσα στο στημένο δικομματικό επικοινωνιακό παιχνίδι των ύβρεων, των αλληλοκατηγοριών και αλληλοεκβιασμών», τονίζει σε δήλωσή του, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ, σημειώνει σχετικά ότι «η τραγωδία με το σκάνδαλο Novartis, είναι ότι αντί να προχωρήσει ταχύτατα, αμερόληπτα και σε βάθος η δικαστική έρευνα για την αποκάλυψη των ενόχων όσο ψηλά και αν βρίσκονται, έχει γίνει “μπαλάκι” και “σάκος του μποξ”, προκειμένου να παίζεται ένα άθλιο δικομματικό παιχνίδι και παζάρι συμψηφισμών και αλληλοεκβιασμών ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με την Δικαιοσύνη να διαπλέκεται “διχασμένη” με την μια ή την άλλη κομματική πλευρά, αντί να επιτελεί το χρέος της απέναντι στον ελληνικό λαό».
Σύμφωνα με τον ίδιο, «αυτό που το σημερινό παρακμιακό και διεφθαρμένο μέχρι μυελού οστέων σύστημα, επιδιώκει, είναι να θάψει το σκάνδαλο Novartis και την αποφορά στον χώρο ευρύτερα του φαρμάκου και ας έχουν στοιχίσει δεκάδες δισ. ευρώ στον ελληνικό λαό σε μια περίοδο, μάλιστα, βαθιάς κρίσης και φτωχοποίησης της κοινωνίας μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης