Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Μου αποκάλυψε ο Μανιαδάκης ότι η Τουλουπάκη τον πίεζε να καταθέσει ότι έδωσε βαλίτσες σε εμένα και τον Σαμαρά

Γεωργιάδης (ΝΔ): Μου αποκάλυψε ο Μανιαδάκης ότι η Τουλουπάκη τον πίεζε να καταθέσει ότι έδωσε βαλίτσες σε εμένα και τον Σαμαρά
"Θα κάνω μήνυση και κατά της Τουλουπάκη, γιατί παραβίασε το καθήκον της και τον νόμο σε όλο τον χειρισμό της υπόθεσης Novartis", ανέφερε ο Αδ. Γεωργιάδης
Για τη συνομιλία που είχε με τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα, Ν. Μανιαδάκη, έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά 90,1".
Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε μάλιστα ότι κατά τη συνομιλία αυτή ο Ν. Μανιαδάκης του  είπε πως η εισαγγελέας διαφθοράς κ. Τουλουπάκη τον πίεζε να πει ότι έδωσε βαλίτσες με χρήματα στον ίδιο και στον πρώην πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά.
Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, «επειδή δεν θέλησε να το κάνει, γιατί θα έμπλεκε και ο ίδιος, φτάσαμε να γίνει κατηγορούμενος».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης παρόμοια αναφορά έκανε και μέσω facebook απαντώντας στο Μαξίμου την Παρασκευή 4/1, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο Ν. Μανιαδάκης «την περασμένη Παρασκευή με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι η κα. Τουλουπάκη τον πίεζε να καταθέσει ψέματα εναντίον μου και εναντίον των Γιάννη Στουρνάρα και Αντώνη Σαμαρά με την απειλή ότι αν δεν το έκανε , θα τους ασκούσαν Δίωξη».
Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας το Σάββατο στον ραδιοφωνικό σταθμό σημείωσε ότι εφόσον ο κ. Μανιαδάκης μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες, τότε ο ίδιος θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος των άλλων δύο, συμπληρώνοντας πως «δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα, αλλά θα κάνω μήνυση και κατά της Τουλουπάκη, γιατί παραβίασε το καθήκον της και τον νόμο σε όλο τον χειρισμό της υπόθεσης Novartis».
Τέλος, ο κ. κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι με δεδομένο πως οι καταθέσεις του κ. Μανιαδάκη έχουν ακυρωθεί, πλέον η όλη διαδικασία είναι άκυρη.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης