Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισπανία: Γκάφα μεγατόνων από το Λαϊκό Κόμμα - Ανέβασε βίντεο που εύχεται το θάνατο του πρωθυπουργού Sanchez

Ισπανία: Γκάφα μεγατόνων από το Λαϊκό Κόμμα - Ανέβασε βίντεο που εύχεται το θάνατο του πρωθυπουργού Sanchez
Η κυβέρνηση Sanchez δήλωσε θα προσφύγει στις εισαγγελικές αρχές για να διαπιστωθεί εάν το tweet συνιστά αξιόποινη πράξη 
Γκάφα μεγατόνων χαρακτηρίστηκε η ανάρτηση του Ισπανικού Λαϊκού Κόμματος (PP) του απερχόμενου προέδρου Mariano Rajoy που «εύχεται» το θάνατο του Σοσιαλιστή πρωθυπουργού Pedro Sanchez.
Το βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στη χώρα αναγκάζοντας το Λαϊκό Κόμμα να παραδεχθεί το «λάθος» του και να ζητήσει συγγνώμη
«Δεν είχαμε πρόθεση να προσβάλουμε ή να κάνουμε κακό σε κανέναν. Ήταν ένα λάθος» ήταν η απάντηση του στο Twitter .
Η κυβέρνηση Sanchez ωστόσο, απάντησε με ένα αγανακτισμένο δελτίο τύπου, λέγοντας ότι θα προσφύγει στις εισαγγελικές αρχές για να διαπιστωθεί εάν «αυτό το tweet συνιστά αξιόποινη πράξη κι εφόσον είναι, να ασκηθούν διώξεις σε βάρος των δραστών κι εκείνων που το αναπαρήγαγαν».
Στο βίντεο, που αναρτήθηκε την παραμονή των Θεοφανείων, μια γιορτή πολύ δημοφιλή στην Ισπανία, καθώς είναι η ημέρα που τα παιδιά παίρνουν τα δώρα τους, τα οποία φέρνουν οι τρεις μάγοι κι όχι ο Άγιος Βασίλης, παρουσιάζεται ένα σκετσάκι, με πρωταγωνιστές έναν άνδρα και τον γιο του. Ο πατέρας διαβάζει τη λίστα των ευχών του γιου του, ο οποίος κάθεται στο γόνατά του.
«Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια είναι η Amy Winehouse και εσείς μου την πήρατε μακριά» λέει ο πατέρας, «ο αγαπημένος μου ηθοποιός είναι ο Robin Williams και εσείς μου τον πήρατε μακριά. Ο αγαπημένος μου κωμικός είναι ο Chiquito de la Calzada και εσείς μου τον πήρατε μακριά».
«Σας γράφω ένα νέο γράμμα για να σας πω ότι ο αγαπημένος μου πρωθυπουργός είναι ο Pedro Sanchez».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης