Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: ΗΠΑ και Β. Κορέα ξεκίνησαν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων για την επόμενη συνάντηση Trump - Un

Reuters: ΗΠΑ και Β. Κορέα ξεκίνησαν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων για την επόμενη συνάντηση Trump - Un
Είμαστε σε διαπραγματευτές για το μέρος που θα γίνει η επόμενη συνάντηση δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Donald Trump 
Νέος κύκλος συνομιλιών βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Αμερικανού προέδρου, προκειμένου να καθοριστούν τα θέματα για την επόμενη συνάντηση Trump - Kim Jong Un.
Ο Trump, ο οποίος παραβρέθηκε σε μια ιστορική συνάντηση με τον Βόρειο κορεάτη ηγέτη Kim στη Σιγκαπούρη τον περασμένο Ιούνιο, δήλωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι έλαβε μια «μεγάλη επιστολή» από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, αλλά δεν θα αποκαλύψει το περιεχόμενο της.
«Είμαστε σε διαπραγματευτές για το μέρος που θα γίνει η επόμενη συνάντηση», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Donald Trump πριν επιβιβαστεί σε ελικόπτερο με προορισμό το Camp David στο Maryland, όπου είπε ότι θα συζητήσει μια εμπορική συμφωνία με την Κίνα.
«Θα ανακοινωθεί πιθανότατα στο άμεσο μέλλον», είπε για τη συνάντησή του με τον Kim .
«Θέλουν να συναντηθούν μαζί μας κι εμέις θέλουμε να συναντηθούμε μαζί τους οπότε θα συμβεί.
Με τη Βόρεια Κορέα έχουμε έναν πολύ καλό διάλογο» υποστήριξε ο αμερικανός πρόεδρος
Ο Trump επανέλαβε ωστόσο οτι οι κυρώσεις κατά της Βόρειας Κορέας παραμένουν «σε πλήρη ισχύ έως ότου οι ΗΠΑ δουν πολύ θετικά αποτελέσματα». Αναφέρεται φυσικά στις πιέσεις που ασκούνται στη Βόρεια Κορέα να απαλλαγεί από τα πυρηνικά όπλα της ως προϋπόθεση για την χαλάρωση των οικονομικών κυρώσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης