Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Goldman Sachs: Αυτές είναι οι καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες της Wall Street για το 2019

Goldman Sachs: Αυτές είναι οι καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες της Wall Street για το 2019
Μετοχές εταιρειών με υψηλή ποιότητα και χαμηλό χρέος συστήνει για το 2019 η Goldman Sachs
Επιχειρήσεις υψηλής ποιότητας, με χαμηλό χρέος περιλαμβάνονται σε ένα «καλάθι» μετοχών για τις οποίες η Goldman Sachs στοιχηματίζει ότι θα έχουν ιδιαίτερα θετικά κέρδη για το 2019.
Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται επιχειρηματικά «ονόματα» όπως αυτά των FedEx, UPS και IBM, τα οποία «θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε ένα ορθά δομημένο χαρτοφυλάκιο», σύμφωνα με τον David Kostin, κορυφαίο στρατηγικό αναλυτή της αμερικανικής τράπεζας.
Παράλληλα η Goldman Sachs είναι μεταξύ των αισιόδοξων για την πορεία της Wall Street το 2019, καθώς εκτιμά ότι ο S&P 500 θα κλείσει το έτος στις 3.000, δηλαδή με κέρδη άνω του 17% σε σύγκριση με το κλείσιμό του την Παρασκευή 2/1.
Ταυτόχρονα, όμως, συνιστά προσοχή και τονίζει ότι οι επενδυτές δεν θα πρέπει να είναι υπέρ-αισιόδοξοι για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας, αν και η ίδια εκτιμά ότι η ανάπτυξη των ΗΠΑ το 2019 μπορεί να φθάσει στο 1,9%.
Επίσης ο Kostin τονίζει ότι οι επενδυτές καλό θα είναι να αυξήσουν και τις τοποθετήσεις σε μετρητά, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευθούν ευκαιρίες οι οποίες μπορεί να εμφανιστούν.
Μεταξύ των εταιρειών που προτείνει η Goldman συμπεριλαμβάνονται, ακόμη, οι KLA-Tencor, Walgreens Boots Alliance, Essex Property Trust, Amerisource Bergen και Tyson Foods.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης