Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης: Δεν πιστεύω ότι θα πέσει η κυβέρνηση – Η δεδηλωμένη δεν έχει χαθεί

Φίλης: Δεν πιστεύω ότι θα πέσει η κυβέρνηση – Η δεδηλωμένη δεν έχει χαθεί
Υπάρχει κυβερνητική σταθερότητα, είναι αναγκαία όχι μόνο για να λύσουμε το Μακεδονικό αλλά για να προχωρήσει η οικονομία είπε ο κ.Φίλης
Την εκτίμηση ότι δεν θα πέσει η κυβέρνηση και ότι η δεδηλωμένη δεν έχει χαθεί διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη στάση των ΑΝΕΛ απέναντι στην κυβέρνηση Τσίπρα λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm και κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Καμμένου περί αποστατών, ο κ.Φίλης τόνισε ότι «είναι λάθος, δεν πρέπει να μιλάμε έτσι, υπάρχουν πολιτικές διαφωνίες».
«Δεν υπάρχει θέμα αποστασίας υπάρχει θέμα συνέπειας προς την κυβερνητική κατεύθυνση.
Δεν κλέβουμε κανέναν γιατί οι βουλευτές ανήκουν στους εαυτούς του και το κόμμα που εκλέγονται» είπε ο κ.Φίλης, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με το Ποτάμι
«Υπάρχει το Ποτάμι με τις θέσεις του που συμφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Δεν υπάρχει κάτι υπόγειο, το πολιτικό παιχνίδι είναι καθαρό» ανέφερε ο κ.Φίλης, ο οποίος σχετικά με το εάν η κυβέρνηση διαθέτει ή όχι τη δεδηλωμένη ήταν σαφής: «Η δεδηλωμένη δεν χάνεται, η δεδηλωμένη έχει κατά τρόπο σαφή επιβεβαιωθεί στη Βουλή, μόνο αν δεν επιβεβαιωθεί στη Βουλή χάνεται η δεδηλωμένη».
«Θα κάνει ψήφο δυσπιστίας η ΝΔ και θα υπάρξει απάντηση της Βουλής» είπε ο κ.Καμμένος, ο οποίος σχετικά με τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, είπε ότι «όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ εξελέγησαν και ψήφισαν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης που μιλούν για σύνθετη ονομασία στο Μακεδονικό».
«Το έχουν ψηφίσει αυτό.
Το 2015 υπάρχει ομιλία του πρωθυπουργού που μιλάει για σύνθετη ονομασία στο Μακεδονικό» τόνισε ο κ.Φίλης, επισημαίνοντας πως δεν θα πέσει η κυβέρνηση
«Είναι σενάρια και ευσεβείς πόθοι ορισμένων.
Υπάρχει κυβερνητική σταθερότητα, είναι αναγκαία όχι μόνο για να λύσουμε το Μακεδονικό αλλά το σημαντικότερο για να προχωρήσει η οικονομία» τόνισε ο κ.Φίλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης