Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

O Chris Smith είναι ο νέος Chief Global Brokers Officer της MAPFRE

tags :
O Chris Smith είναι ο νέος Chief Global Brokers Officer της MAPFRE
Το στέλεχος με την διεθνή εμπειρία θα αναλάβει την ανάπτυξη των συνεργασιών με τους διεθνείς μεσίτες ασφαλίσεων
Στο πλαίσιο του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2018 και του οποίου οι αποφάσεις επικυρώθηκαν εχθές (09.01.2019), ο Chris Smith ανέλαβε καθήκοντα ως ο νέος Chief Global Brokers Officer.
Ο Christopher Paul Smith κατέχει Bachelor’s Degree στην Γεωγραφία και στα Οικονομικά από το πανεπιστήμιο του Lancaster (Ηνωμένο Βασίλειο).
Έχει εργαστεί στην ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου ως επικεφαλής των Ευρωπαϊκών Εργασιών της RSA, ενώ εδραίωσε την καριέρα του ως στέλεχος των μεγαλύτερων brokers της λονδρέζικης αγοράς και ειδικότερα την Marsh, την Aon, την Willis και την JLT.
Έχοντας αποκομίσει ευρύτερες γνώσεις και εμπειρία στις ασφαλίσεις αστικής ευθύνης, διαχειρίστηκε μεγάλους λογαριασμούς επαγγελματικών ταμείων (Workers’ Compensation) στις ΗΠΑ και υπήρξε επικεφαλής του undewriting για τις διεθνείς εργασίες αστικής ευθύνης στην RSA Λονδίνου.
Εντάχθηκε στο δυναμικό της MAPFRE GLOBAL RISK το 2013, όπου εργάστηκε ως επικεφαλής των ευρωπαϊκών εργασιών και στη συνέχεια ως Chief Regions & Markets Officer – International.
Ο κ. Smith θα αναφέρεται στον Γενικό Διευθυντή Μεγάλων Πελατών κ. José Manuel Corral και θα είναι υπεύθυνος για την πελατοκεντρική στρατηγική και την ανάπτυξη των εργασιών της MAPFRE μέσω του διεθνούς δικτύου μεσιτών ασφαλίσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης