Η εταιρία express, o Πετσίτης, η γνωστή Forthnet και τα μαθήματα γιόγκα

Η εταιρία express, o Πετσίτης, η γνωστή Forthnet και τα μαθήματα γιόγκα
Τα 5 χιλιάρικα αμοιβή από την LMI στον Πετσίτη και οι συμπτώσεις(;) με τη Forthnet
Μια «μικρή» αμοιβή του Μανώλη Πετσίτη από μια γενικώς άγνωστη εταιρία μπορεί να κρύβει πολλά.
Ο λόγος για την εταιρία LMI Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία από την οποία ο κ. Πετσίτης έχει λάβει, το 2016 το ποσό των 5000 ευρώ.
Η εταιρία ιδρύθηκε το 2015 και το 2017 εκκαθαρίστηκε. Μέτοχοι της ΙΚΕ ήταν ο κ. Ιππόλυτος Παπαντωνίου με 50% και από 25% κατείχαν οι Λεωνίδας Δήμου (διαχειριστής της ΙΚΕ) και η Μαρίκα Δασκαλάκη.
Συγκεκριμένα η σύσταση της LMI όπως προκύπτει από το ΓΕΜΗ έγινε στις 28 Ιουνίου του 2015 και λειτούργησε έως την 31/10/2017 όπου και τέθηκε σε εκκαθάριση η οποία ολοκληρώθηκε σε απίστευτο χρόνο ρεκόρ μόλις δύο ημερών καθώς την 2α Νοεμβρίου ολοκληρώνεται ο ισολογισμός εκκαθάρισης ο οποίος προκύπτει να κατατέθηκε στο ΓΕΜΗ αλλά δεν έχει δημοσιευτεί. Από τα στοιχεία ισολογισμού του 2016 που έχει δημοσιευτεί προκύπτει ότι το 2015 και το 2016 η εταιρία είχε έσοδα (το 2015 σε περίπου έξι μήνες) 180 χιλιάδες και 453 χιλιάδες αντίστοιχα με οριακά αποτελέσματα.
Το ενδιαφέρον όμως είναι το αντικείμενο της LMI. Η εταιρία είχε ως αντικείμενο την αντιπροσωπεία προϊόντων τηλεπικοινωνιών, η εγκάτασταση νέων τηλεφωνικών γραμμών, η τοποθέτηση εξοπλισμού διαδικτύου και τηλεφωνίας και παροχή τεχνικών υπηρεσιών οι εγκαταστάσεις δορυφορικών συστημάτων , οι εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και η πώληση προϊόντων και εξοπλισμού δορυφορικών κατόπτρων.
Κατά σύμπτωση; η LMI εξυπηρετούσε τη Forthnet η οποία Forthnet που διοικείται από τον κ. Πάνο Παπαδόπουλο το 2016 έχει δώσει αμοιβές στον κ. Πετσίτη ύψους 28.000 ευρώ. Και είναι απορίας άξιον τι υπηρεσίες παρείχε ο κ. Πετσίτης σε μια εταιρία που βάζει κεραίες , δορυφορικά πιάτα και router στα σπίτια για να λάβει τη συγκεκριμένη αμοιβή.
Κατά σύμπτωση στην έδρα της LMI στη Γλυφάδα στεγάζεται κατάστημα της Forthnet. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος μέτοχος της LMI έχει πλήθος άλλων δραστηριοτήτων και μέσω άλλων εταιριών διαφορετικών μορφών εταιρική σχέση με τη Forthnet. Επίσης  κατά σύμπτωση η μέτοχος της LMI me 25% κα Μαρίκα Δασκαλάκη είναι δασκάλα γιόγκας και ιδιοκτήτρια Κέντρου γιόγκα στην Ηλιούπολη. Κατά σύμπτωση η Nova έχει προφέρει μέσω του Nova Προνόμια τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να κάνουν συνεδρίες γιόγκα στο Κέντρο της κας Δασκαλάκη με έκπτωση 20%.

Νίκος Καρούτζος
nkaroiutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Νίκος Καρούτζος

BREAKING NEWS