Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Να πάμε σε πρόωρες εκλογές – Δεν μπορεί να σταθεί μια κυβέρνηση μειοψηφίας ή μια κυβέρνηση κουρελού

Λεβέντης: Να πάμε σε πρόωρες εκλογές – Δεν μπορεί να σταθεί μια κυβέρνηση μειοψηφίας ή μια κυβέρνηση κουρελού
Ο Καμμένος θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση με τρόπο που θα εξυπηρετεί και τον κ.Τσίπρα είπε ο κ.Λεβέντης
Την θέση ότι η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να σταθεί μια κυβέρνηση μειοψηφίας ή μια κυβέρνηση κουρελού.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open ο κ.Λεβέντης χαρακτήρισε «συνένοχο τον κ. Καμμένο» και εκτίμησε ότι «θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση με έναν τρόπο όμως που θα εξυπηρετεί και τον κ. Τσίπρα».
«Η κυβέρνηση από την πλευρά της αναζητά τους 6 βουλευτές που θα την στηρίξουν στο ενδεχόμενο να ζητήσει ο πρωθυπουργός ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος έκανε λόγο για σαπίλα του πολιτικού συστήματος και για «βουλευτές που μετακινούνται από κόμμα σε κόμμα χωρίς να γνωρίζει κανένας ποια είναι τα αληθινά κίνητρά τους».
Κληθείς να σχολιάσει την εμπλοκή που φέρεται να καταγράφεται στην ΠΓΔΜ για την ψηφοφορία όσον αφορά την αναθεώρηση του Συντάγματος ο κκ.Λεβέντης είπε ότι όλο αυτά ανάγονται στη σφαίρα της επικοινωνίας για να δείξουν στη διεθνή κοινότητα ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και κρέμονται σε μια κλωστή.
 «Με Αμερικανούς και Γερμανούς να πιέζουν Σκόπια και Αθήνα να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών, πιστεύετε ότι η συμφωνία αυτή θα μείνει στα συρτάρια;» διερωτήθηκε ο κ. Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης