Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Εξαιρετικά δύσκολο να κάνει κάποιος ακριβή πρόβλεψη για το τι θα πράξει ο Καμμένος

Μπακογιάννη: Εξαιρετικά δύσκολο να κάνει κάποιος ακριβή πρόβλεψη για το τι θα πράξει ο Καμμένος
Πιστεύω ότι θα κάνει ότι μπορεί για να μείνει υπουργός Άμυνας υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνει κάποιος ακριβή πρόβλεψη για το τι θα κάνει ο Π. Καμμένος διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία πάντως εκτίμησε πως θα κάνει ότι μπορεί για να μείνει υπουργός Άμυνας.
«Ο κ. Καμμένος είναι εκ περιτροπής υπουργός Εθνικής Άμυνας και εκ περιτροπής αρχηγός των ΑΝΕΛ.
Πότε λέει έτσι, πότε λέει αλλιώς, αλλά το να κάνει κάποιος ακριβή πρόβλεψη για τι θα κάνει ο κ. Καμμένος είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Γνωρίζοντας τον λίγο, έχω την αίσθηση ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει υπουργός Άμυνας, θα βρει κάποια δικαιολογία, κάτι το οποίο μέλλεται να συμβεί και το οποίο θα εξαγγείλει και θα κάνει προσπάθεια να μείνει.
Δεν αποκλείω όμως ο κ. Τσίπρας, ο οποίος έχει στείλει το τελεσίγραφό του, να βρει έναν τρόπο να γλιτώσει από τον κ. Καμμένο και οπότε θα απευθυνθεί στη Βουλή των Ελλήνων, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης και από ότι αντιλαμβάνομαι έχει μαζέψει από διάφορα κόμματα πρόθυμους βουλευτές, οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν τη βουλευτική τους έδρα με υποψηφιότητες στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ» είπε μιλώντας στο Real Fm η κα.Μπακογιάννη.
«Για λόγους καθαρά πολιτικούς δεν πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας αντέχει να δει αποτέλεσμα ευρωεκλογών και να πάει μετά σε εθνικές.
Έχω την αίσθηση ότι το λάθος που έγινε επί κυβέρνησης Καραμανλή και Σαμαρά, δεν θα θέλει να το επαναλάβει ο κ. Τσίπρας.
Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών θα είναι καθοριστικά για τις εθνικές εκλογές» τόνισε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης