Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεγάλη ήττα Καμμένου στην ΚΟ - Οι υπουργοί αρνούνται να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση - Διαψεύδουν οι ΑΝΕΛ

Μεγάλη ήττα Καμμένου στην ΚΟ - Οι υπουργοί αρνούνται να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση - Διαψεύδουν οι ΑΝΕΛ
Μόνο δύο βουλευτές συμφώνησαν με την πρόταση του κ. Καμμένου
Σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση βρίσκεται πλέον ο Πάνος Καμμένος και το κλίμα που επικράτησε κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ είναι χαρακτηριστικό.
Μάλιστα, όπως προκύπτει, οι υπουργοί αρνούνται να παραδώσουν τα χαρτοφυλάκια τους σε περίπτωση που ο ίδιος αποφασίσει να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Καμμένος φέρεται να επιχείρηση να αποσπάσει εξουσιοδότηση από την ΚΟ ώστε να ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρει από την κυβέρνηση τους υπουργούς που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ.
Ωστόσο, η πρόταση του κ. Καμμένου δεν έγινε αποδεκτή, καθώς μαζί συμφώνησαν μόνο η βουλευτής Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και ο Κώστας Κατσίκης.
Οι υπόλοιποι, οι οποίοι συμμετείχαν στη συνεδρίαση (Κώστας Ζουράρις, Νίκος Μαυραγάνης, Βασίλης Κόκκαλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος) απέρριψαν την πρόταση του κ. Καμμένου, επικαλούμενοι την απουσία της υπουργού Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και της υφυπουργού Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
 
Διαψεύδουν οι ΑΝΕΛ

Στον αντίποδα, οι ΑΝΕΛ, με non paper, διαψεύδουν όσα διέρρευσαν σχετικά με τη συνεδρίαση.
«Ως αποκυήματα φαντασίας μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τις περιγραφές για το τι συνέβη κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» αναφέρουν οι ΑΝΕΛ.
Προσθέτουν δε πως «η επαναλαμβανόμενη προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων να πλήξουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ όχι μόνο δεν πετυχαίνει τον στόχο της, αλλά προκαλεί πλέον γέλια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης