Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: Στρέφονται κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου που απέρριψε την αίτηση κήρυξης σε δικαστική συμπαράσταση του πατέρα τους

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: Στρέφονται κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου που απέρριψε την αίτηση κήρυξης σε δικαστική συμπαράσταση του πατέρα τους
Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: Στρέφονται κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου που απέρριψε την αίτηση κήρυξης σε δικαστική συμπαράσταση του πατέρα τους
Κατά της σημερινής (11/1) απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απέρριψε την αίτηση περί κήρυξης σε δικαστική συμπαράσταση του πατέρα τους Κ. Αγγελόπουλου θα στραφούν, οι γιοί του Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αναφορικά με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απέρριψε την αίτηση περί κήρυξης σε δικαστική συμπαράσταση του πατέρα μας και το αποτέλεσμα της οποίας δημοσιοποιήθηκε επιτηδείως, δηλώνουμε τα εξής:
Η δικαστική αυτή απόφαση, εναντίον της οποίας θα ασκηθούν άμεσα τα νόμιμα ένδικα μέσα, είναι εξωφθάλμως εσφαλμένη. Δέχεται περιστατικά αντίθετα προς τα όσα  επιβεβαιώνονται από τους θεράποντες ιατρούς του πατέρα μας,  το σύνολο των συνεργατών του αλλά και που ευκρινώς και σαφώς αποτυπώνονται   σε μαγνητοσκοπημένη εξέτασή του.
Επισημαίνουμε ότι από 21.12.2018 έχει εκδοθεί απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία απέρριψε αγωγή που ασκήθηκε επ’ ονόματι του πατέρα μας εναντίον μας περί δήθεν αχαριστίας μας, η έκδοση της οποίας δολίως αποσιωπείται από όσους έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου. Καλό θα ήταν να την μελετήσουν προσεκτικά…
 
Δικαιώθηκε ο Κ. Αγγελόπουλος στη δικαστική διαμάχη με τα παιδιά του

Υπέρ του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου αποφάνθηκε το Πρωτοδικείο Αθηνών στη δικαστική του διαμάχη με τους γιους του, Παναγιώτη και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.
Η υπόθεση αφορά την ενδοοικογενειακή διένεξη που έχει ξεσπάσει για τον έλεγχο της περιουσίας της οικογενείας.
Το αίτημα δικαστικής συμπαράστασης είχαν υποβάλει οι γιοι του Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, επικαλούμενοι, μεταξύ άλλων, «βαρύτατη ψυχοδιανοητική έκπτωση» και μιλώντας για ανάγκη «προστασίας των συμφερόντων του που πλήττονται από τους επιτήδειους που τον έχουν κυκλώσει».
Όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή, χθες 10 Ιανουαρίου, δημοσιεύθηκε η υπ’ αριθμ. 123/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απορρίπτει την από 19.03.2018 αίτηση των κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου, με την οποία ζητούσαν να τεθεί υπό δικαστική συμπαράσταση ο πατέρας τους Κωνσταντίνος και να διορισθεί ως συμπαραστάτης του ο κ. Γεώργιος Σκινδήλιας, διευθύνων σύμβουλος της Χαλυβουργικής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ίδιο δικαστήριο με την υπ’ αριθμ. 122/2019 απόφασή του απέρριψε και όλες τις αιτιάσεις των κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου κατά του διορισθέντος από το δικαστήριο ανεξάρτητου πραγματογνώμονος καθηγητή Νικολάου Σκαρμέα, περί μεροληψίας.
Τα παιδιά του Κ. Π. Αγγελόπουλου έχουν εκ του νόμου το δικαίωμα εντός τριάντα ημερών από τη δημοσίευση της απόφασης να προσφύγουν στο Εφετείο, κάτι που προσώρας παραμένει αδιευκρίνιστο εάν θα αποφασιστεί να γίνει.
Υπενθυμίζεται πως η περιουσία της οικογένειας Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη Χαλυβουργική, τη ναυτιλιακή Arcadia, μεγάλη ακίνητη περιουσία και καταθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, άλλες επιχειρήσεις στη χώρα και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και μεγάλο βιομηχανικό πάρκο στην Ελβετία.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS