Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκυλακάκης: Ο Μητσοτάκης θα συγκροτήσει μία πραγματικά μεταρρυθμιστική κυβέρνηση

Σκυλακάκης: Ο Μητσοτάκης θα συγκροτήσει μία πραγματικά μεταρρυθμιστική κυβέρνηση
"Μας κατέστρεψε ο τρόπος που λειτουργούσε το ελληνικό κράτος με την συνευθύνη όλων όσων το χειρίστηκαν", ανέφερε ο Θ. Σκυλακάκης
Την πεποίθησή του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δημιουργήσει μία πραγματικά μεταρρυθμιστική κυβέρνηση, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δράσης, Θ. Σκυλακάκης, μιλώντας στο συνέδριο του κόμματός του.
Όπως ανέφερε, «η Ελλάδα τα τελευταία έξι χρόνια ήταν μία χώρα που περίσσεψε ο λαικισμός και το ψέμα, και στο πλαίσιο αυτό ήταν δύσκολη η προσπάθεια να κρατηθεί ζωντανή η Δράση και να μείνουν ζωντανές οι προσπάθειες να δημιουργηθεί μία πραγματικά μεταρρυθμιστική κυβέρνηση που «ακράδαντα πιστεύω ότι θα δημιουργήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».
Σημείωσε δε , πως η συνεργασία με τη ΝΔ συνεπάγεται την αναστολή της κομματικής μας δράσης, ενώ η Κεντρική Επιτροπή θα λειτουργήσει ως θεματοφύλακας των ιδεών μας.
Περαιτέρω, ο κ. Σκυλακάκης υποστήριξε ότι το κράτος απομυζά τους οικονομικούς πόρους και εμποδίζει την επιχειρηματική δραστηριότητα και σημείωσε ««ή το έθνος θα νικήσει τον κρατισμό ή ο κρατισμός θα καταστρέψει το έθνος».
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «η Ελλάδα είναι σε ένα σταυροδρόμι μεταξύ αναγέννησης και καταστροφής.
Η ζωή του μέσου πολίτη είναι ζοφερή, ανεργία 20%, ένας στους τρεις με μισθό κάτω από 700 ευρώ, αρνητική αποταμίευση, οι μισοί Έλληνες χρωστούν σε εφορία ή ασφαλιστικά ταμεία και πολλοί καταφεύγουν στην μαύρη οικονομία, η μεσαία τάξη είναι σε απόγνωση.
Το τρίτο πρόγραμμα ήταν αυτοκτονικό για τη χώρα, το αποτέλεσμα είναι ότι είμαστε σε χειρότερη θέση, ενώ η χώρα είναι έξω από τις αγορές».
Υποστήριξε ότι ενώ σε άλλες χώρες μπορεί η κρίση να οφείλεται σε ποικίλους παράγοντες ή στον τραπεζικό τομέα, όπως στην Κύπρο, «εμάς μας κατέστρεψε ο τρόπος που λειτουργούσε το ελληνικό κράτος με την συνευθύνη όλων όσων το χειρίστηκαν».
Ακόμη, τόνισε ότι υπάρχουν σχέδια για να απογειωθεί η Ελλάδα και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι αυτό θα γίνει με την κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης