Τελευταία Νέα
Διεθνή

AFP: Πονοκέφαλος για τον Τσίπρα η παραίτηση Καμμένου - Εισαγγελέας ερευνά τις απειλές κατά βουλευτών των ΑΝΕΛ

AFP: Πονοκέφαλος για τον Τσίπρα η παραίτηση Καμμένου - Εισαγγελέας ερευνά τις απειλές κατά βουλευτών των ΑΝΕΛ
Το Γαλλικό πρακτορείο αναφέρει ότι το αγκάθι στην ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών είναι ο όρος Μακεδονία
Για τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο το οποίο αναφέρεται και στις απειλές που δέχονται βουλευτές των ΑΝΕΛ για να ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τη διερεύνηση των καταγγελιών που έκαναν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ ερευνά ο Εισαγγελέας ενώ υπογραμμίζει τις αντιρρήσεις που έχουν εκφραστεί στο εσωτερικό της χώρας για την επικύρωση της συμφωνίας από την ελληνική Βουλή μετά την ψήφισή της από τη Βουλή της πΓΔΜ ώστε να τεθεί σε ισχύ.
Το Γαλλικό πρακτορείο αναφέρει ότι το αγκάθι στην ψήφιση της συμφωνίας είναι ο όρος Μακεδονία με δύο από τα βασικά κόμματα, τη ΝΔ και τους ΑΝΕΛ που αποτελούσαν τον κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ, να δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν τη συμφωνία.
Κάνοντας εκτενή αναφορά στους ΑΝΕΛ, το AFP υπογραμμίζει ότι η παραίτηση του Πάνου Καμμένου δημιουργεί πονοκέφαλο στον πρωθυπουργό ο οποίος ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 17/1.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης