Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Προσυμφωνημένο με Τσίπρα το θέατρο Καμμένου

Χρυσή Αυγή: Προσυμφωνημένο με Τσίπρα το θέατρο Καμμένου
"O Καμμένος επιβεβαίωσε όλους όσοι τον κατηγορούν τρία χρόνια τώρα, ότι βάζει την καρέκλα του πάνω από τα Εθνικά συμφέροντα", σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή
«Ο Καμμένος περίμενε να κλειδώσουν οι 151 «πρόθυμοι» που θα στηρίξουν Σύριζα για την προδοσία της Μακεδονίας για να παίξει τη σημερινή άθλια παράστασή του», τονίζει η Χρυσή Αυγή, με αφορμή την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, «όλο το θέατρο Καμμένου είναι προσυμφωνημένο με τον Τσίπρα: 151 προδότες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, 151+ προδότες ψηφίζουν την άθλια συμφωνία των Πρεσπών».
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Π. Καμμένου που μεταξύ άλλων είπε  ότι «το θέμα της Μακεδονίας, του ονόματος για το οποίο έπεσαν 1000άδες νεκροί δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάζω την καρέκλα.
Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για αυτό το θέμα δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία.
Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση», η Χρυσή Αυγή τονίζει ότι «κάπως έτσι, ο Καμμένος επιβεβαίωσε όλους όσοι τον κατηγορούν τρία χρόνια τώρα, ότι βάζει την καρέκλα του πάνω από τα Εθνικά συμφέροντα.
Στην ρύμη του λόγου του απεκάλυψε ότι θεωρεί την παραίτησή του από υπουργός ως: «θυσία».
Ενημερώνουμε τον πρώην δελφίνο και υπουργό της ΝΔ και νυν Πρόεδρο των ΑνΕλ ότι η κάθε υπουργική θέση ή θέση εξουσίας στο κράτος δεν είναι προνόμιο, δεν είναι εύσημο, είναι θέση ευθύνης καθήκοντος και υποχρεώσεων!
Ας αφήσει λοιπόν τους αυτό-ηρωισμούς τριών λεπτών διότι δεν ξεπλένουν τους αυτό-εξευτελισμούς τριών ετών».
Τέλος, η Χρυσή Αυγή, «Εθνική αντιπολίτευση στο Κοινοβούλιο, συνεχίζει να επαγρυπνά υπέρ των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού», όπως σημειώνει  και προσθέτει ότι «θα καυτηριάσει κάθε περίεργη συμφωνία «ειδικών» κυβερνήσεων ή κυβερνήσεων μειοψηφίας που πιθανόν να προσπαθούν να υφάνουν αυτές τις ώρες οι αδίστακτοι αριστεροί που κυβερνούν».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης