Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατσίκης: Αποστάτες και προδότες όσοι μένουν στην κυβέρνηση - Η Κουντουρά θέτει τον εαυτό της εκτός ΑΝΕΛ

Κατσίκης: Αποστάτες και προδότες όσοι μένουν στην κυβέρνηση - Η Κουντουρά θέτει τον εαυτό της εκτός ΑΝΕΛ
Όποιος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ψηφίζει και τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ο κ.Κατσίκης
Αποστάτες και προδότες χαρακτήρισε τα μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που θα παραμείνουν στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος, Κ. Κατσίκης.
Ειδικότερα, όσον αφορά την Έλενα Κουντουρά, μετά τη δήλωση της ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της, έθεσε τον εαυτό της εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στη δήλωση της κας. Κουντουρά ο κ.Κατσίκης υποστήριξε ότι εκείνη δεν είναι συνεπής με τις κόκκινες γραμμές του κόμματος και με την πορεία που χάραξαν οι ΑΝΕΛ.
Ο κ.Κατσίκης τόνισε ότι η κα.Κουντουρά ευεργετήθηκε από τον κ.Καμμένο καθώς αυτός ήταν που εισηγήθηκε για να γίνει υπουργός και όχι ο κ.Τσίπρας.
«Δεν είναι μόνο η διαφωνία με το στέλεχος μας αλλά και με τον πρωθυπουργό, ο οποίος αντί να συμφωνήσει με την καρατόμηση των υπουργών μας, αντιθέτως τους κρατά» είπε ο κ.Κατσίκης ο οποίος υποστήριξε πως το Σκοπιανό για τους ΑΝΕΛ είναι κόκκινη γραμμή.
«Όποιος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ψηφίζει και τη Συμφωνία των Πρεσπών» υποστήριξε ο κ.Κατσίκης.
Είπε ακόμη ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ που πάνε με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν προδώσει τους ψηφοφόρους γιατί έχουν εκλεγεί με μια κεντροδεξιά και δεξιά ατζέντα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης