Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Λέμε όχι στην ψήφο εμπιστοσύνης, όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών

Λεβέντης: Λέμε όχι στην ψήφο εμπιστοσύνης, όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών
Αυτή η Βουλή είναι καταραμένη, πρέπει να διαλυθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές είπε ο κ.Λεβέντης
Την θέση ότι η Ένωση Κεντρώων λέει όχι στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και στη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο Β. Λεβέντης, ο οποίος ζήτησε να διαλυθεί η Βουλή και η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές.
«Αυτή η Βουλή είναι καταραμένη και πρέπει να διαλυθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο MAX FM της Πάτρας.
Όσον αφορά το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, ο κ. Λεβέντης το χαρακτήρισε σκηνοθετημένο και έκανε λόγο για συμπαιγνία, τονίζοντας ότι «εάν ήθελε ο κ. Καμμένος να μη φθάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, θα την είχε ρίξει από τον περασμένο Ιούνιο».
«Τώρα είναι αργά» υπογράμμισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις μετακινήσεις βουλευτών από κόμμα σε κόμμα λέγοντας ότι πρόκειται για αποστασίες, αφού, όπως είπε, «μιλάμε για βουλευτές που έχουν κερδίσει την έδρα τους με λίστα σε άλλα κόμματα από αυτά που είναι σήμερα».
«Αυτό δεν είναι πολιτικά ηθικό.
Στην Ελληνική Βουλή υπάρχουν δυο «φίδια», ο κ. Τσίπρας που με τεχνάσματα προσπαθεί να κρατηθεί λίγους μήνες στην εξουσία και ο κ. Μητσοτάκης που κάνει ότι μπορεί, μέσω δημοσκοπήσεων, για να εξαφανίσει πολιτικά την Ένωση Κεντρώων και η επόμενη Βουλή να έχει 5 κόμματα έτσι ώστε να πετύχει την πολυπόθητη αυτοδυναμία» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης