Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Οι κινέζοι «σούπερ στρατιώτες» χρησιμοποιούν αυτά τα φουτουριστικά όπλα

tags :
Οι κινέζοι «σούπερ στρατιώτες» χρησιμοποιούν αυτά τα φουτουριστικά όπλα
Οι κινέζοι «σούπερ στρατιώτες» χρησιμοποιούν αυτά τα φουτουριστικά όπλα
Ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός της Κίνας (PLA) εξοπλίζει τις ειδικές δυνάμεις του με φουτουριστικά όπλα μάχης.
Οι ειδικές δυνάμεις του PLA σχεδιάζονται έτσι ώστε να έχουν στις τάξεις τους «σούπερ στρατιώτες» για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου πεδίου μάχης, σύμφωνα με τους Global Times.
Η μεγάλη ποικιλία προηγμένων πυροβόλων όπλων αναπτύσσεται με την Ειδική Ταξιαρχία Ταξιαρχίας Xuefeng υπό τον 76ο Όμιλο Ομάδας PLA.
Το σύστημα πιστόλι CornerShot επιτρέπει στον χειριστή του να βλέπει και να επιτίθεται στον εχθρό, χωρίς να τον εκθέτει σε μια αντεπίθεση.
Σε επικίνδυνο αστικό πόλεμο, το νέο σύστημα επιτρέπει στον χειριστή να πυροβολεί με ακρίβεια χωρίς να εκτίθεται σε εχθρικές απειλές, ανέφερε η έκθεση.
Η Κίνα έχει κατασκευάσει μέχρι τώρα τρία όπλα όπως το CornerShot: το HD-66, το οποίο είναι ένα αντίγραφο του CornerShot και το CF-06. Και τα δύο μοντέλα παρουσιάστηκαν στην 4η Έκθεση Κίνας Αστυνομίας από την Chongqing Changfeng Machinery και τις τεχνολογίες Shanghai Shield Shield.
Το τρίτο, γνωστό ως CS / LW9, αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από το Ινστιτούτο Έρευνας Βιομηχανίας της Κίνας Ordnance το 2005.
Έχει μια λαβή στο κάτω μέρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γυρίσει το LW9 γύρω από τις γωνίες.
Και τα τρία συστήματα χρησιμοποιούν το QSZ-92 ως κύριο πιστόλι.



Ένα άλλο φουτουριστικό όπλο μάχης του PLA που χρησιμοποιούν είναι το «όπλο μαχαιριών» το οποίο μοιάζει με μαχαίρι αλλά στο εσωτερικό του κρύβει  σφαίρες.



Το τελευταίο όπλο είναι ένα πυροβόλο το οποίο έχει τη δυνατότητα να εκτοξεύει και χειροβομβίδες.



Προς το παρόν, αυτά τα όπλα χρησιμοποιούνται σε ειδικές μονάδες καταπολέμησης της βίας για να προωθήσουν τις προσπάθειες εκσυγχρονισμού του PLA, κατέληξε στο συμπέρασμα της CGTN News.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης