Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του Πάνου

tags :
Η αβάσταχτη ελαφρότητα του Πάνου
Ιδιαίτερα επιλεκτική η μνήμη του πρώην ΥΠΕΘΑ
Ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ενδεχομένως να διαθέτει πολλά προσόντα, αλλά η σοβαρότητα δεν είναι ένα εξ αυτών.
Μία έλλειψη την οποία έχει φροντίσει να μας θυμίσει σε πάρα πολλές περιστάσεις, από το «Κούγκι» που θα έκανε την Ευρώπη έως τις πρόσφατες δηλώσεις του, με αφορμή τη διαφωνία ορισμένων (πρώην) βουλευτών του κόμματός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Η συγκατοίκηση του κ. Καμμένου με αρκετούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύεται ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αλλά και οι δύο πλευρές έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία και ανέχονταν ο ένας τον άλλο.
Από τη μία πλευρά ο κ. Καμμένος για να διατηρήσει την αγαπημένη του θέση, ως υπουργός Άμυνας και να μπορεί από καιρό εις καιρόν να παρουσιάζεται φορώντας κάποια στολή και από την άλλη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που γνώριζαν ότι οι απόψεις τους και οι απόψεις του κ. Καμμένου διαφέρουν όσο η ημέρα με τη νύχτα.
Βέβαια μέχρι πρότινος ο κ. Καμμένος έκανε ότι δεν το ήξερε αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το 2019 είναι εκλογικό έτος και ως εκ τούτου ο βασικός και διακαής πόθος του είναι να παραμείνει στα έδρανα της Βουλής και στα επόμενα χρόνια.
Ως εκ τούτου θυμήθηκε τη Συμφωνία των Πρεσπών – αυτή στην οποία δεν έφερε καμία αντίρρηση το καλοκαίρι του 2018 -, τα όσια και ιερά της πατρίδας και αποφάσισε να μαζέψει τα πράγματα, μία Κυριακή χαράματα και να φύγει από το σπίτι.
Θεωρούσε, όμως, ότι θα τον ακολουθούσαν και οι υπόλοιποι ένοικοι, αλλά η επιθυμία του δεν πραγματοποιήθηκε.
Σαφώς είναι δικαίωμα του κ. Καμμένου να διαγράψει από τους ΑΝΕΛ όσους βουλευτές διαφωνούν με την κομματική γραμμή και παραμένουν στελέχη της κυβέρνησης και υποψήφιοι να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Θα μπορούσε να το πράξει και να σιωπήσει.
Αλλά αυτό δεν γίνεται να το κάνει ο κ. Καμμένος.
Γιατί ως φαίνεται έχει πιστέψει τελικά ότι… είναι στρατιωτικός και τα λέει τσεκουράτα.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης