Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Δεν θα αργήσει η ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών - Η κυβέρνηση δεν πορεύεται με ευκαιριακές συμμαχίες

tags :
Τζανακόπουλος: Δεν θα αργήσει η ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών - Η κυβέρνηση δεν πορεύεται με ευκαιριακές συμμαχίες
Ζητάμε την εμπιστοσύνη 151 βουλευτών για να ολοκληρώσουμε συγκεκριμένες πολιτικές πρωτοβουλίες υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας, ανέφερε ο Τζανακόπουλος
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει για το χρόνο που η Συμφωνία των Πρεσπών θα κατατεθεί, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση Open.
"Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τη φορά.
Έχω πάντως την εκτίμηση ότι δεν θα αργήσει", πρόσθεσε.
Αναφορικά με την ψήφο εμπιστοσύνης, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι δεν είναι απλώς και μόνο στο πρόσωπο του πρωθυπουργού ή στην Κυβέρνηση αλλά σε ένα δεδηλωμένο και συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο το οποίο φαίνεται ότι βρίσκει τη στήριξη από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.
Η κυβέρνηση αυτή δεν πορεύεται με ευκαιριακές συμμαχίες αλλά με τη δυνατότητά της να αποσπά, εντός του Κοινοβουλίου, συναινέσεις στη βάση συγκεκριμένων πολιτικών προτάσεων, πρόσθεσε.
"Αυτή τη στιγμή πολιτικό επίδικο είναι να προχωρήσουμε στην αύξηση του κατώτατου μισθού, στην ελάφρυνση όσων έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη, στην προστασία της α΄κατοικίας, να επιλύσουμε την ιστορική εκκρεμότητα με την Εκκλησία, να ολοκληρώσουμε τη Συνταγματική Αναθεώρηση".
«Ζητάμε την εμπιστοσύνη 151 βουλευτών για να ολοκληρώσουμε συγκεκριμένες πολιτικές πρωτοβουλίες υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας», ανέφερε ο Τζανακόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης