Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Δημιουργείται μια κυβέρνηση κουρελού – Γελοιοποιούνται Τσίπρας, Καμμένος

Αυγενάκης: Δημιουργείται μια κυβέρνηση κουρελού – Γελοιοποιούνται Τσίπρας, Καμμένος
Όλο αυτό που ζούμε είναι αποτέλεσμα πολιτικής συναλλαγής υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΔ
Για κυβέρνηση κουρελού και για ένα πολιτικό τοπίο αποτέλεσμα πολιτικής συναλλαγής έκανε λόγο ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις υποστήριξε ότι γελοιοποιούνται οι Αλέξης Τσίπρας και Π. Καμμένος.
«Εάν δούμε αύριο μία υπουργοποίηση του κ. Παπαχριστόπουλου, εσείς τι νομίζετε ότι αξιολόγησε αμέσως, έπειτα από τέσσερα χρόνια τις ικανότητες του και του έδωσε για παράδειγμα ένα υφυπουργείο;
Εάν δούμε μία αναβάθμιση ή μία συμμετοχή της κας. Κουντουρά στο ευρωψηφοδέλτιο, το οποίο το επιζητά, αυτός πώς ήρθε ξαφνικά;
Ή εάν δούμε τον κ. Δανέλλη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη ή στον δήμο Ηρακλείου...
Όλα αυτά μολύνουν την πολιτική ατμόσφαιρα αφενός και αφετέρου γελοιοποιούν και δημιουργούν ένα πέπλο παρακμής σε όλη την επικράτεια» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Αυγενάκης, τονίζοντας ότι όλο αυτό που ζούμε είναι το αποτέλεσμα μιας πολιτικής συναλλαγής.
Κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες του πρωθυπουργού για απειλές κατά βουλευτών από στέλεχος της ΝΔ με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ.Αυγενάκης υποστήριξε ότι «ο κ. Τσίπρας έκανε την τρίχα τριχιά για άλλη μία φορά στην προσπάθεια να δημιουργήσει εντυπώσεις».
«Είναι αστείο περιστατικό που δεν έχει πραγματικά αξία ούτε να το συζητάμε.
Διότι γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο τον οποίο κατηγορούν, γνωρίζω την προσφορά του, τη σοβαρότητα του, την επαγγελματική του δραστηριότητα.
Γνωρίζω τον χαρακτήρα του και γνωρίζω επίσης και τι ακριβώς έκανε και τι φυσικά του καταλογίζουν.
Είναι αστείο να συζητάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πρόεδρος νομαρχιακής οργάνωσης Β4, σοβαρός, αξιοπρεπής και ουδέποτε είχε ταχθεί υπέρ βίαιων συμπεριφορών σε αυτούς που τυγχάνει να διαφωνούν με τις απόψεις του κόμματος μας.
Εμείς ως ΝΔ είμαστε ενάντια σε κάθε μορφής βία.
Για εμάς η βία δεν έχει πρόσημο ιδεολογικό, είναι βία και είναι καταδικαστέα ανά πάσα ώρα και στιγμή...
Τώρα, εάν ψάχνει ο κ. Τσίπρας για να βρει αιτίες, αφορμές να αλλάξει την ατζέντα, ας βρει κάτι πιο σοβαρό.
Όλα αυτά είναι αστεία μπροστά στο γεγονός της δημιουργίας μίας κυβέρνησης κουρελού, μίας κυβέρνησης που από κυβέρνηση ανοχής έγινε κυβέρνηση συνενοχής, μίας κυβέρνησης η οποία σύρει κάθε μέρα και χαμηλότερα το επίπεδο της χώρας.
Έχει γελοιοποιηθεί τόσο αυτός όσο και ο κ. Καμμένος.
Δεν θα είχε καμία σημασία εάν μιλούσαμε για πρόσωπα, αλλά συζητάμε για ανθρώπους που υπηρετούν θεσμούς» είπε ο κ.Αυγενάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης