Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Εθνικές εκλογές το αργότερο έως το Μάιο - Κατάπτυστη η Συμφωνία των Πρεσπών

Λεβέντης: Εθνικές εκλογές το αργότερο έως το Μάιο  - Κατάπτυστη η Συμφωνία των Πρεσπών
Η δυσοσμία που αναδύεται από το πολιτικό σύστημα είναι πλέον έντονη υποστήριξε ο κ.Λεβέντης
Την εκτίμηση πως το αργότερο έως τον προσεχή Μάιο θα έχουν γίνει οι εθνικές εκλογές διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος χαρακτήρισε για ακόμα μια φορά κατάπτυστη τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Η κυβέρνηση λειτουργεί με νοοτροπία μοναρχίας, δεν ρωτάει κανέναν, δεν συνεννοείται με κανέναν, δεν διαβουλεύεται με κανέναν και μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα όπως είναι η συμφωνία των Πρεσπών.
Η κοινωνία βρίσκεται στα κάγκελα και η κυβέρνηση καυχιέται ότι όλα πάνε καλά.
Η εμμονή του κ. Τσίπρα να περάσει όπως όπως την συμφωνία των Πρεσπών και με όποια αριθμητική πλειοψηφία, καθιστά άκυρη την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.
Για ένα τέτοιο θέμα θα έπρεπε να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών και να ενημερωθεί η Ελληνική Βουλή» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ο κ.Λεβέντης.
Κληθείς να σχολιάσει ις μετακινήσεις βουλευτών και την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Βουλή, ο κ. Λεβέντης είπε ότι «δεν είναι ο κ. Δανέλλης το νούμερο 151 της νέας Κυβέρνησης, αλλά η πρώην βουλευτής μας η οποία αποχώρησε και εντάχθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ».
«Όσοι βουλευτές εκλέγονται με λίστα και κάποια στιγμή ανεξαρτητοποιούνται για να πάνε σε άλλο κόμμα, διαπράττουν πολιτικό ατόπημα και έχουν αντιδημοκρατική συμπεριφορά.
Η εποχή της σαπίλας του πολιτικού συστήματος πρέπει να τελειώσει εδώ.
Προδίδουν το λαό όσοι βουλευτές εκλέγονται με άλλες αρχές και αξίες, με άλλη ατζέντα και όλες αυτές οι περιπτώσεις θα τιμωρηθούν από τον ελληνικό λαό όταν έρθει η ώρα της κάλπης» ανέφερε ο κ.Λεβέντης.
«Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να πάει για πολύ.
Το αργότερο μέχρι τον Μάϊο θα έχουμε εθνικές εκλογές.
Η δυσοσμία που αναδύεται από το πολιτικό σύστημα είναι πλέον έντονη» είπε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης