Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΔΕΗ: Αυξήσεις στα τιμολόγια και έκδοση ομολόγου από 250 έως 300 εκατ. το Φεβρουάριο

tags :
ΔΕΗ: Αυξήσεις στα τιμολόγια και έκδοση ομολόγου από 250 έως 300 εκατ. το Φεβρουάριο
Η ΔΕΗ ετοιμάζει αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος και έκδοση ομολόγου από 250 έως 300 εκατ. το Φεβρουάριο του 2019
Αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος και στη μείωση έως 50% της  έκπτωσης που ισχύει σήμερα για τους συνεπείς καταναλωτές σχεδιάζει η διοίκηση της ΔΕΗ.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ Μανώλης Παναγιωτάκης, αποκάλυψε τις προθέσεις τους σε δημοσιογράφους, εγκαινιάζοντας καμπάνια της επιχείρησης για την έκδοση ηλεκτρονικού λογαριασμού, δίνοντας ως κίνητρο την έκπτωση του 1 ευρώ στο σύνολο λογαριασμού της ΔΕΗ.
Πάντως ο κ. Μ. Παναγιωτακης, θεωρεί  ότι οι αυξήσεις στα τιμολόγια είναι μονόδρομος καθώς η επιχείρηση πρέπει να βελτιώσει τα λειτουργικά της κέρδη, τα οποία στη συνέχεια θα τις επιτρέψουν να βγει στις αγορές.
Τον Φεβρουάριο του 2019 η διοίκηση σχεδιάζει να μεταβεί στο Λονδίνο για να συναντήσει επενδυτές, με την προσδοκία να στηρίξουν την επικείμενη έκδοση ομολόγου που θα κυμαίνεται  από 250 έως 300 εκατ. ευρώ.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος δεν προσδιόρισε το ποσοστό αύξησης των τιμολογίων ρεύματος, επισημαίνοντας μόνο ότι θα είναι σε μονοψήφιο ποσοστό.
Τα  σχέδια  της ΔΕΗ έχουν υποβληθεί  στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με τη διοίκηση να προσδοκά  θετική απάντηση στο αίτημα της επιχείρησης.
Στα τέλη Ιανουαρίου πιθανόν να έχει δώσει στη δημοσιότητα τα νέα τιμολόγια τα οποία θα ισχύσουν μετά από 60 ημέρες.          

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης