Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Emirates ανακοινώνει αλλαγές στο δίκτυο της για το 2019

tags :
H Emirates ανακοινώνει αλλαγές στο δίκτυο της για το 2019
Συμπεριλαμβάνεται και η άφιξη του Α380 στην Αθήνα για να εξυπηρετηθεί η μεγάλη ζήτηση
Η Emirates ανακοίνωσε αλλαγές στο δίκτυο της το 2019 λόγω των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στο Νότιο Διάδρομο του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2019 και για να ανταποκριθεί στη διεθνή ζήτηση αεροπορικών ταξιδιών.
Η αεροπορική επίσης ανακοίνωσε τα πλάνα της σχετικά με το στόλο για το 2019.
Ο Sir Tim Clark, ο Πρόεδρος της Emirates, δήλωσε σχετικά: «Στην Emirates, είμαστε περήφανοι που είμαστε μία αεροπορική, έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και με ένα εμπορικό επιχειρηματικό μοντέλο.
Επενδύουμε συνεχώς για να παρέχουμε ένα μοντέρνο και αποδοτικό στόλο αεροσκαφών, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες του κλάδου στους πελάτες μας και να είμαστε ευέλικτοι να στέλνουμε τα αεροσκάφη μας ανάλογα με την επιβατική ζήτηση.
Οι αλλαγές που θα εφαρμόσουμε στο δίκτυο μας για το 2019 ακολουθούν αυτή τη λογική, υπολογίζοντας τη δυναμική της παγκόσμιας αγοράς και τους λειτουργικούς περιορισμούς, όπως οι εργασίες στο Νότιο Διάδρομο του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι.
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις παγκόσμιες αγορές και θα διατηρήσουμε την ευελιξία μας για τη βελτιστοποίηση της χρήσης των αεροσκαφών μας».
Ένας σημαντικός αριθμός προγραμματισμένων πτήσεων της Emirates θα επηρεαστεί από το κλείσιμο του Νότιου Διαδρόμου του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι για εργασίες από τις 16 Απριλίου έως και τις 30 Μαΐου 2019.
Λαμβανομένων υπόψη των περιορισμών γύρω από τις πτήσεις που χρησιμοποιούν έναν μόνο διάδρομο στο κόμβο μας στο Ντουμπάι, πολλές από τις πτήσεις της Emirates έχουν ακυρωθεί, επαναπρογραμματιστεί ή έχουν αλλάξει αεροσκάφος προκειμένου να μειωθεί το αντίκτυπο στους πελάτες μας.
Συνεπώς, 48 αεροσκάφη της Emirates θα μείνουν εκτός λειτουργίας, σημειώνοντας μείωση 25% στον συνολικό αριθμό πτήσεων που λειτουργεί η Emirates κατά τη διάρκεια αυτών των 45 ημερών.

Οι αλλαγές στο δίκτυο το 2019

Η Emirates θα εισάγει πρόσθετες πτήσεις σε διάφορες αγορές της Αφρικής τον Ιούνιο του 2019. Οι νέες αυτές πτήσεις σκοπεύουν να εξυπηρετήσουν την μεγάλη ζήτηση που έχει η αεροπορική σε αυτές τις αγορές και να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη συνδεσιμότητα μεταξύ αυτών των προορισμών και του διεθνούς δικτύου της Emirates μέσω του Ντουμπάι. Οι πόλεις της Αφρικής που θα εξυπηρετηθούν από πρόσθετες πτήσεις της Emirates είναι:

Καζαμπλάνκα, Μαρόκο: Η Emirates θα λειτουργήσει μία δεύτερη καθημερινή πτήση από την 1η Ιουνίου 2019 προς την Καζαμπλάνκα. Η πτήση αυτή θα γίνεται από Boeing 777-300ER αεροσκάφος και θα συμπληρώσει την ήδη υπάρχουσα καθημερινή πτήση που πραγματοποιείται με Α380.

Αμπούτζα, Νιγηρία: 3 ακόμη πτήσεις την εβδομάδα θα προστεθούν στο πρόγραμμα της Emirates από το αεροσκάφος Boeing 777-300ER προς της Αμπούτζα από την 1η Ιουνίου 2019 αυξάνοντας τη συχνότητα πτήσεων στη πόλη της Νιγηρίας σε καθημερινή σύνδεση.

Άκκρα, Γκάνα: Η Emirates θα ενισχύσει επίσης τη σύνδεση της με την πρωτεύουσα της Γκάνας με 4 πρόσθετες πτήσεις την εβδομάδα με τα αεροσκάφη Boeing 777-300ER, με συνολικά 11 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Άκκρα από τις 2 Ιουνίου 2019.

Κονακρί, Γουινέα και Ντακάρ, Σενεγάλη: Οι πρωτεύουσες της Γουινέας και της Σενεγάλης θα εξυπηρετούνται από μία πρόσθετη πτήση την εβδομάδα από την 1η Ιουνίου 2019 με το αεροσκάφος Boeing 777-300ER της Emirates.
Αρκετοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί θα εξυπηρετηθούν επίσης από πρόσθετες πτήσεις της Emirates την υψηλή περίοδο μέχρι και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2019. Συγκεκριμένα:

Αθήνα, Ελλάδα: H Emirates ανακοίνωσε τη δεύτερη καθημερινή πτήση προς την Αθήνα από την 31η Μαρτίου μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2019. Η πτήση αυτή θα εξυπηρετείται από αεροσκάφος Boeing 777-300ER από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 15 Απριλίου 2019 και από την 1η μέχρι τη 26η Οκτωβρίου 2019. Τους καλοκαιρινούς μήνες από την 31η Μαΐου μέχρι και την 31η Σεπτεμβρίου 2019, η Emirates θα στείλει το αεροσκάφος Α380 για να εξυπηρετήσει την μεγάλη ζήτηση. Η δεύτερη καθημερινή πτήση της Emirates δεν θα λειτουργεί όσο ο Νότιος Διάδρομος του Διεθνούς Αεροδρομίου είναι κλειστός (16 Απριλίου – 30 Μαΐου 2019).

Ρώμη, Ιταλία: Η ιταλική πρωτεύουσα θα εξυπηρετείται από 3 καθημερινές πτήσεις της Emirates από τις 31 Μαρτίου ως τις 26 Οκτωβρίου 2019. Η τρίτη πρόσθετη πτήση που πραγματοποιείται από αεροσκάφος Boeing 777-300ER, θα ανασταλεί όσο ο Νότιος Διάδρομος του Διεθνούς Αεροδρομίου είναι κλειστός.

Στοκχόλμη, Σουηδία: Η Emirates θα παράσχει πρόσθετη χωρητικότητα προς τη Σουηδία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2019, με μία διπλή καθημερινή πτήση από το αεροσκάφος Boeing 777-300ER. Αυτό θα επιτρέψει σε επιπλέον επιβάτες να επισκεφθούν τη Σουηδική πρωτεύουσα την αιχμή της θερινής περιόδου.

Ζάγκρεμπ, Κροατία: Ως μέρος της στρατηγικής συνεργασίας της Emirates με τη flydubai, η Emirates θα λειτουργήσει και πάλι το αεροσκάφος Boeing 777-300ER προς το Ζάγκρεμπ από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου 2019. Η καθημερινή σύνδεση θα μειωθεί σε 4 πτήσεις ανά εβδομάδα όσο είναι κλειστός ο Νότιος Διάδρομος του Διεθνούς Αεροδρομίου.
Για να εξυπηρετηθεί η μεγάλη εποχιακή ζήτηση, η Emirates θα στείλει αεροσκάφη Α380 στους παρακάτω προορισμούς:

Βοστώνη, ΗΠΑ: Οι επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν προς τη Βοστώνη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος, διάσημο για το Σαλόνι της Πρώτης και της Διακεκριμένης Θέσης όπως και τα Shower Spa για τους πελάτες της Πρώτης Θέσης. Το Α380 της Emirates θα εξυπηρετήσει τη Βοστώνη από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 και από την 1η Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2020, για να εξυπηρετηθεί η μεγάλη ζήτηση προς την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

Γλασκόβη,  Ηνωμένο Βασίλειο: Η Emirates θα στείλει τη ναυαρχίδα του στόλου της για πρώτη φορά και στην Σκωτία από τις 16 Απριλίου μέχρι τις 31 Μαΐου 2019. Η καθημερινή σύνδεση με το Α380 της Emirates, του οποίου η χωρητικότητα είναι 489 θέσεις, θα αντικαταστήσει τη διπλή καθημερινή πτήση του Boeing 777-300ER αεροσκάφους όσο ο Νότιος Διάδρομος του Διεθνούς Αεροδρομίου είναι κλειστός. Από την 1η Ιουνίου 2019 μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, η Emirates θα συνεχίσει να προσφέρει τη διπλή καθημερινή σύνδεση προς τη Γλασκόβη με το αεροσκάφος Boeing 777-300ER και το Α380, προσφέροντας επιπλέον χωρητικότητα για να καλύψει την μεγάλη ζήτηση της καλοκαιρινής περιόδου.

Η Emirates θα προσαρμόσει επίσης τις πτήσεις της προς τη Νότια Αμερική, για τη βελτιστοποίηση της χρήσης του στόλου της.
Από την 1η Ιουνίου 2019, η αεροπορική θα χρησιμοποιεί το πρόσφατο ανακαινισμένο Boeing 777-200LR (δύο Θέσεων) στην καθημερινή σύνδεση του Ντουμπάι με το Ρίο ντε Τζανέιρο.
Προσφέροντας μεγαλύτερα καθίσματα στη Διακεκριμένη Θέση σε διάταξη 2-2-2 και ανανεωμένα καθίσματα στην Οικονομική.
H σύνδεση θα συνεχίσει από το Ρϊο ντε Τζανέιρο προς το Μπουένος Άιρες 4 φορές την εβδομάδα, και τις υπόλοιπες 3 ημέρες θα συνδέεται με το Σαντιάγκο της Χιλής.
Με αυτή την αλλαγή, η Emirates θα αναστείλει τη σύνδεση του Ντουμπάι με το Σαντιάγκο μέσω του Σάο Πάολο.
Το Σάο Πάολο θα εξυπηρετείται με μία καθημερινή απευθείας πτήση του αεροσκάφους Α380 από και προς το Ντουμπάι.
Με σκοπό να προσφέρει αποτελεσματικότερες και καλύτερες επιλογές συνδέσεων για τους πελάτες της από και προς την Αυστραλία, η Emirates θα αναβάλει προσωρινά τις πτήσεις EK 418/419 μεταξύ της Μπανγκόκ και του Σύδνεϋ από την 1η Ιουνίου 2019.
Η Emirates θα συνεχίσει να συνδέει το Σύδνεϋ με τρεις καθημερινές πτήσεις τη μέρα απευθείας προς το Ντουμπάι και οι πελάτες της Emirates που θέλουν να ταξιδέψουν στην Μπανγκόκ και το Σύδνεϋ, θα μπορούν να το κάνουν μέσω του συνεργάτη της Emirates, την Qantas.
Από τις 31 Μαρτίου 2019, η Emirates θα αναβάλει την πτήση EK 424/425 και θα εξυπηρετεί το Πέρθ με μία καθημερινή πτήση Α380 απευθείας από το Ντουμπάι.
Οι επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν από το Πέρθ θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν γρήγορες αμφίδρομες συνδέσεις μέσω του Ντουμπάι και των περισσότερων από 38 προορισμών στην Ευρώπη και στις ακόμη 16 πόλεις της Ευρώπης μέσω του δικτύου της flydubai.
Οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να απολαύσουν την απαράμιλλη εμπειρία του Α380 από το Πέρθ και προς 20 περίπου προορισμούς της Ευρώπης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης