Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαυρωτάς: Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να περάσει – Τον Μάιο οι εκλογές

Μαυρωτάς: Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να περάσει – Τον Μάιο οι εκλογές
Άσκηση ισορροπίας από τη μια να στηρίξεις τη Συμφωνία των Πρεσπών και από την άλλη να αποδοκιμάσεις τις κυβερνητικές πρακτικές είπε ο κ.Μαυρωτάς
Την θέση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να περάσει διατύπωσε ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γ. Μαυρωτάς, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι σε θετική κατεύθυνση οι διευκρινίσεις που παρέχονται στη ρηματική διακοίνωση της ΠΓΔΜ προς την Ελλάδα.
«Είναι άσκηση ισορροπίας έτσι ώστε από τη μια να στηρίξεις τη Συμφωνία και από την άλλη να αποδοκιμάσεις τις κυβερνητικές πρακτικές» ανέφερε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Μαυρωτάς ενόψει και της σημερινής κρίσιμης συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού που θα καθορίσει και την τελική στάση του απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ερωτηθείς για το τι πρέπει να γίνει με τη Συμφωνία των Πρεσπών ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού είπε ότι «κατά τη γνώμη θα περάσει και πρέπει να περάσει».
«Το Ποτάμι δεν έχει αλλάξει θέση ως προς αυτό, το θέμα είναι πώς αυτό θα εκφραστεί συντεταγμένα σε μια ψηφοφορία» είπε ο κ.Μαυρωτάς, ο οποίος παρέπεμψε στο απογευματινό πολιτικό συμβούλιο του κόμματος όπου, όπως είπε, «θα δούμε όλο το μενού των επιλογών που έχουμε μπροστά μας».
«Είναι άσκηση ισορροπίας έτσι ώστε από τη μια να στηρίξεις τη Συμφωνία και από την άλλη να αποδοκιμάσεις τις κυβερνητικές πρακτικές.
Χθες δόθηκε η λευκή επιταγή με την ψήφο εμπιστοσύνης.
Κατά τη γνώμη μου θα έχουμε πρωτόγνωρη κοινοβουλευτική περίοδο καθώς θα είναι ένα το κυβερνητικό κόμμα με σκόρπιους βουλευτές» είπε ο κ.Μαυρωτάς.
Ερωτηθείς αν το Ποτάμι έχει δεχθεί πιέσεις από το εξωτερικό για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ.Μαυρωτάς απάντησε αρνητικά.
«Όχι δεν έχουμε δεχθεί καθόλου πιέσεις από το εξωτερικό και σε αυτό βοηθάει η στάση μας από την αρχή που ήταν καθαρή υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών» τόνισε ο κ.Μαυρωτάς, ο οποίος εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης