Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μέγαρο Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης το βάζει εκ νέου στα πόδια

Μέγαρο Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης το βάζει εκ νέου στα πόδια
Τα debate για τις εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, τονίζεται στην ανακοίνωση
Απάντηση στην... απάντηση της Νέας Δημοκρατίας, εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι φοβάται να αντιπαρατεθεί σε debate με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
«Ο κ. Μητσοτάκης για ακόμη μία φορά το βάζει στα πόδια.
Φοβάται την τετ α τετ αντιπαράθεση σε debate για τη Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί πολύ απλά δεν του έχει μείνει κανένα επιχείρημα» αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Και συνεχίζοντας επισημάνει: «η χθεσινή ρηματική διακοίνωση που διευκρινίζει ότι ο όρος εθνικότητα αναφέρεται αποκλειστικά σε ιθαγένεια, ότι η ιθαγένεια δεν καθορίζει ούτε προδικάζει εθνότητα και ότι η γλώσσα της γείτονος ανήκει στην οικογένεια των νότιων σλαβικών γλωσσών, έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον κ. Μητσοτάκη, που ούτως ή άλλως είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας».
«Κατανοούμε γιατί κρύβεται.
Ωστόσο ας μην αναζητά δικαιολογίες στην προκήρυξη εκλογών γιατί θα χρειαστεί να κρύβεται για πολύ καιρό ακόμα.
Τα debates των εκλογών θα γίνουν στην ώρα τους τον Οκτώβριο του 2019» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
«Τέλος, όσο για τη συζήτηση στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης δε χρειάζεται να αγχώνονται, καθώς θα είναι εξαντλητική για να ακουστεί και η τελευταία άποψη όλων των βουλευτών» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης